varakajsa.se

varakajsa.se

God Jul!

Familj & VännerPosted by Kajsa Thu, December 25, 2008 11:25:19
Solen skiner idag, Juldagen! Har sovit ut och det känns helt underbart att vara frisk och kry. Jag ber verkligen om ursäkt för min dåliga uppdatering här på bloggen. Blev sjukskriven hela förra veckan, men nu verkar jag vara helt frisk, underbart! Tänkte berätta lite om vad jag har gjort medan jag varit borta.

Senast jag bloggade var jag ju på Radisson SAS i stockholm för att hålla min slutliga presentation på Berghs School of Communication. Det gick strålande och jag har fått mitt fina diplom i Copywriting som jag är mycket lycklig över!


Blog Image

Jag hade feber och fick ligga kvar i sängen, men firade min examen ändå genom att göra fula miner med Kimmo, dricka Gula Änkan och kolla på Bonde Söker Fru-Maraton!

Blog Image

Jag och Kimmo har ju blivit så väl omhändertagna när vi bott i Kolbäck. De bor precis bredvid Kolbäcks Gäsgiveri som Kimmos kusin äger. Vi passade såklart på att äta julbord hela familjen!

Blog ImageBlog ImageBlog Image
Självklart har vi renoverat också! Det kanske jag inte behöver tillägga?
För tillfället är köket i fokus och vi sätter stommar. När jag var hos mor och far hittade jag en spegel som jag fick ta, men jag ville måla om den vit.

Blog ImageBlog Image
Blog Image
Luckorna är numera också uppe men det får ni se mer av i ett framtida inlägg. Då ska jag även berätta hur vi firar jul hos familjen Ståhl!


Hoppas ni alla hade en riktigt God Jul igår och att resten av julhelgen blir solig, snöig och avkopplande.


Kram //

Kajsa

  • Comments(1)//www.varakajsa.se/#post105