varakajsa.se

varakajsa.se

Smooooochie!

VardagPosted by Kajsa Wed, April 09, 2008 19:34:50
Ja, hörni! En snabbsummering av dagen skulle kunna se ut såhär;

Har haft en riktigt rolig dag på jobbet med många garv. Bland annat har vi haft många skratt åt oss själva, något som vi har kommit fram till att fler behöver. Självdistans. Man skulle kunna säga att det handlar om att hoppa ur sig själv, springa minst 100 mil och med en superkikare för att sedan iaktta sig själv och garva. Att alltså inte vara för allvarlig i det man gör i livets olika utmaningar som jobb, förhållanden och resten av tiden. Håll avståndet för fan!

Eller har jag fel Stoffe-poffegoffenoffesmoooochie?

En smakrik paus i jobbet var förstås dagens höjdpunkt, även kallad lunch, som idag blev på Mongoliska med Kimmo och hans systerson Danne, som har praktiserat där Kimmo jobbar.

Blog ImageEfter jobbet så träffade jag syrran hemma hos henne. Jag fick ett par snygga vårskor. Det var snällt av henne. Här är vi, hela syskonskaran. Maria, Martin och Kajsabajsa. Detta kort har några år på nacken, kan tilläggas :) På den tiden man hade mittbena och ja...när det var inne med smått övermålade läppar.Men jag tycker nog att jag ser lite rockig ut. Yeah...!

Blog Image

  • Comments(9)//www.varakajsa.se/#post11