varakajsa.se

varakajsa.se

Utmaning för fetton 2009

TräningPosted by Kajsa Tue, January 20, 2009 20:02:37
Kom tillbaka från Duved och Åre i söndags. Har haft det underbart roligt! Självklart kommer det bilder. Håll ut en dag eller två.

Det som snurrar i mitt huvud just nu är min vikt & hälsa. Förra året gick jag ner 10 kg från januari - maj. Tyvärr har jag gått upp lite, fokuserade lite för mycket på maten och lite för lite på träningen. I år kommer jag göra både och. Känner att jag har rätt bra koll på käket nu. Har insett att jag äter - hör och häpna- för lite. Eller för mycket när jag väl äter.

Detta år blir det en lite modernare fettotävling på jobbet. Vi tänkte väga oss på ITRIM och kolla hur stor del vi består av fett. "Hej - Kajsa Ståhl - 98,5%" =)

Har startat med att köra Flowin. Så sjukt rolig träning! Ungefär såhär ser det ut:

Man jobbar med sin egen kroppsvikt och gör styrkeövningar samtidigt som man pressar olika delar av kroppen mot mattan för att öka motståndet. Svinroligt och svinjobbigt! Jag, Jenny och Anna på jobbet flåsar på varje måndag. Tänkte dra igång ett spinningpass på fredagar också. Jag tränar på Njoy och trivs jättebra där. Det är vägg i vägg med jobbet. Då har man inga ursäkter för att inte träna!

  • Comments(1)//www.varakajsa.se/#post113