varakajsa.se

varakajsa.se

Good luck!

RenoveringPosted by Kajsa Sat, February 28, 2009 23:14:25
Yeahyeahyeah! Idag har jag och Kimmolainen installerat diskmaskinen färdigt, fixat luckan på, silikonerat diskhon och nu börjar det faktiskt likna ett kök på riktigt.

Kimmo är borta på konsert i Stockholm med några kompisar - hoppas han har skoj! Själv sitter jag och kollar på en känd blondin vid namn Elle Woods på tv3. Älskar de där rosa filmerna. Man kan verkligen stänga av hela hjärnan och så får man gråta av lycka på slutet. Underbart.

Annars är jag rätt pigg. Somnade en stund idag på eftermiddagen vilket var riktigt skönt. Imorgon ska jag hjälpa min bror Martin med att flytta och kanske hinner jag skruva ihop de där högskåpen som ska bli skafferi. Vi får se!

Min bror - kanske världens sötaste!
Tror vi hade den här bilden till hans studentskylt. Pappa är en riktigt bra fotograf.

I april drar jag, Kimmo, Mia och Tobbe till Skottland igen... jag längtar redan trots att jag är hysteriskt flygrädd. Här är en bild från förra Skottlandsresan för snart två år sedan när jag och Kimmo skakade hand i en hotelllobby att vi skulle bli tillsammans. Aaah, denna romantiska ö! ;P  • Comments(2)//www.varakajsa.se/#post117