varakajsa.se

varakajsa.se

Är det en vanlig dag?

FestPosted by Kajsa Mon, July 13, 2009 11:10:30
Nej, det är ingen vanlig dag för jag har börjat blogga idag - hurra, hurra, hurra!

Jag är fullt medveten om att jag har haft bloggpaus sen... ja...en evighet men jag har faktiskt en vettig anledning.

Har spytt konstant sen i februari då jag upptäckte att jag och Kimmo väntar barn. Inte enbart på grund av av chocken utan av de nya fantastiska hormonerna som numera är mina vänner. Den tycker jag duger som anleding faktiskt! Nu mår jag dock sju resor bättre så jag tänkte att jag skulle köra igång här igen.Snabb uppdatering då:

*Nedsläpp av "Simmar´n" (arbetsnamnet) väntas i slutet av oktober. Blir nog en upplevelse!
*Lägenheten är i princip klar. Får väl ta lite bilder och lägga upp här. Är bara "barnkammaren" som ska inredas men vågar inte riktigt än.
*Har börjat träna som en duktig människa och börjar nästan tycka att det är roligt! Egentligen vill jag ju träna aerobics men knänen är fortfarande för dåliga och just nu är jag lite för gravid så det får bli gymet tills vidare.

Annars har allt bara rullat på känns det som. En skillnad kommer ni nog märka och det är väl att jag har blivit besatt av att laga mat så ett eller annat recept kan nog dyka upp här.

Min veckoplanering ser ut som följer:

Träning efter jobbet (jobbar 75% för att jag ska orka med att träna så ryggen inte sviker mig). Därefter kommer Kimmos syster och man för att hämta ett par byråer som vi ska göra oss av med som de ville ha.

Imorgon ska jag & Kimmo till barnmorskan och kolla så Simmar´n växer som den ska och allt sånt där annat man ska kolla upp. Det är egentligen allt som är inplanerat men sen vet man aldrig vad som händer...
  • Comments(4)//www.varakajsa.se/#post118