varakajsa.se

varakajsa.se

Busgubbe!

VardagPosted by Kajsa Thu, April 10, 2008 21:30:02
Efter jobbet så for jag och Kimmo direkt till ICA Maxi och storhandlade inför min födelsedag på lördag. Det blev mycket grejer! Därefter for vi hem till mina föräldrar där jag försökte pussa på dom lite, men mamma försökte rymma.

Blog ImageFick en puss och en kram av pappa iaf! Det var ju snällt! Hann även säga hej till min bror och till min hund Svaipa.

Blog ImageVi fick lite serveringsfat av mor och far som vi slängde in i bilen och sen for vi vidare mot Kimmos lägenhet. När vi kom fram till parkeringen hände en otroligt märklig sak. Vi har parkering precis mitt emot entrén. Det stod en gubbe , gissningsvis 80+ och stirrade på dörren. Vi blev nyfikna och satt kvar i bilen och granskade hans rätt tomma ansiktsuttryck. Vi var minst sagt faschinerade. Folk kom och gick in genom dörrarna. Men han stod kvar utanför och tittade. Fortfarande samma uttryck i ansiktet - helt tomt.

Men sen hände nåt!

Han tittade sig nogsamt omkring för att se att ingen var där. Ringde på (alla har kortnummer man kan ringa på för att bli insläppt) ett namn. Någon svarade... han tittade sig omkring igen, utan att gå in. Den här gången kom jordens hånleende fram, och sen småsprang han därifrån... uppenbarligen helnöjd med sin lilla busringning!


  • Comments(3)//www.varakajsa.se/#post12