varakajsa.se

varakajsa.se

Projekt TV-möbel är igång på riktigt!

RenoveringPosted by Kajsa Sat, September 19, 2009 18:54:05

Idag har varit en ansträngande dag hittills. Gått på IKEA och inhandlat de möbler som ska sågas sönder så vi kan bygga vår nya TV-möbel. Det va en pers... trodde aldrig jag skulle säga att IKEA är jobbigt men jag var tvungen att ta en paus redan vid köksbordsavdelningen. Helt slut var jag, haha! Börjar bli riktigt tungt nu...menmen.

Och vad är det för fel på folk!? Jag förstår inte. Är det svårt att se sig omkring och se till att det flyter på lite i gångarna. Avskyr dessa människor som går i snigelfart och ska titta på allt och alla. Planera innan för guds skull! Gå sen in och köp det du ska. Glöm inte att betala. Hur svårt ska det behöva vara?

Vi for hem och åt lunch sen, och jag somnade på soffan en stund. Det behövdes för humöret och ryggen... sen åkte vi till Bauhaus och var med om en märklig sak. Vi skulle ha en mdf-skiva tillsågad i sågen av personalen. När vi har släpat dit skivan och berättat att vi vill ha den 154 hög och personalen ställt in skivan i sågmaskinen så frågar den kvinnliga medarbetaren: "Vad tror ni? Är detta 154cm?" Kimmo svarar frågande: "Ja...vet inte. Vi får nog mäta?"

"Jaha, okej..ja men jag kan gå och hämta ett måttband då" säger kvinnan nästan lite förvånat till Kimmo.

Undrar om de alltid kör på ögonmått på Bauhaus? Knasigt. Dom har bra vagnar där dock. Rymmer både mdf-skivor och höggravida kvinnor.

Snart kommer ett komplett bildreportage på TV-möbelbygget, såklart.

  • Comments(2)//www.varakajsa.se/#post135