varakajsa.se

varakajsa.se

Slutspurt!

VardagPosted by Kajsa Mon, October 19, 2009 14:03:17

7 dagar kvar...

Jag hade ju en känsla av att jag skulle ha lite svårt med att vara gravid eftersom jag

1. Har fruktansvärt dåligt tålamod.

2. Är omänskligt nyfiken.

3. Avskyr "inför-tiden" i alla projekt. Jag fungerar som bäst när projekten väl kommit igång och man får hantera dem. Oavsett om det är jätteroliga saker eller problematiska saker.

Med den självinsikten var jag väldigt inställd på att det skulle gnaga i mig att vara gravid. Men jag lyckades nästan förtränga allt, eller iaf har jag haft väldigt svårt att ta in vad som händer. Nu är det ju bara en vecka kvar och jag har verkligen behövt nio månader för att förstå att det faktiskt kommer ett barn. Det är så dags att fatta nu... en vecka innan förväntat nedsläpp. Bättre sent än aldrig! Men nu vill jag att den ska komma. NU! Eller ja, egentligen inte nu. Den kan få komma på onsdag för jag ska vaccineras mot svinis imorrn. Och det vore bra om Simmar´n fick lite vaccin via min moderkaka.

Är lite orolig för hur det hela rent praktiskt ska gå till. Inte själva förlossningen, den kommer väl bara göra svinigt ont och sen är Simmar´n här. Däremot att ta sig till sjukhuset. Som det är nu har jag svårt att ta mig till till toaletten eller vända på mig i soffan pga foglossningen. Vad händer om man får monstervärkar ovanpå det? Nog för att Kimmo är stark. Men jag är verkligen enorm just nu... ja det blir spännande detta!

Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag. Hade tänkt fara ner på stan och träffa Linda. Det hade varit myspys. Men ibland får man inse sina begränsningar. Jag klarar ju knappt nånting själv... vet inte hur jag tänkte där riktigt? Man kommer rätt långt med vilja annars :)

  • Comments(7)//www.varakajsa.se/#post149