varakajsa.se

varakajsa.se

Grisvaccin och trappträning

VardagPosted by Kajsa Tue, October 20, 2009 14:27:12

Klockan är bara strax efter två men jag har varit med om en hel del! (Nu kanske inte ni vanliga rörliga människor tycker detta är så märkvärdigt, men ÄNDÅ)

Jag gick upp när Kimmo for till jobbet för han skulle hämta mig vid elva eftersom vi skulle till barnmorskan idag halv tolv. Så jag kämpade rejält med både dusch och kläder. Strumporna fick jag inte på mig dock. Redan här var jag helt slut.

Kimmo kom elva och verkade lite anfådd. Han hjälpte mig med strumporna och hämtade en ficklampa (?). Det visade sig att det var elfel i byggnaden så varken hiss eller belysning fungerade! Vilket skämt! Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Jag valde det första. Kimmo fick hålla i kryckorna medan jag höll en ficklampa i ena handen och släpade mig nerför trapporna och stötte mig mot trappräcket. Att bo högst upp i ett höghus har sin charm :)

Det var en hel del förvånade miner nere på entréplan när en höggravid kvinna kommer nerstaplandes helt svettig med ficklampa i högsta hugg. Tur att Kimmo alltid finns där vid min sida.

Sen skulle jag vaccineras mot svinis. Jag har inget emot nålar, men jag spänner mig som en idiot innan för jag gillar inte det där ögonblicket innan sticket. Huvva. Och inte var det särskilt skönt. Egentligen var det väl ingenting jämfört med foglossningen... men ja. Man är ju lite knäpp. Så jag börjat toksvettas och känner mig helt plötsligt väldigt blek och svag. Fick lägga mig ner en stund så jag inte svimmade. Pinsamt! Sen fortsatte vi och fick lyssna på Simmar´ns vackra hjärtljud. Den hade sjunkit lite lägre ner i bäckenet men fortfarande inte fixerat sig. Tydligen gör inte alla barn det. Simmar´n rör på sig jättemycket fortfarande så hon trodde inte att h*n skulle fixera sig heller. Den har tydligen rätt mycket utrymme i min mage :) Kunde man ju ana.

  • Comments(1)//www.varakajsa.se/#post150