varakajsa.se

varakajsa.se

Saker och ting börjar röra sig!

VardagPosted by Kajsa Thu, October 22, 2009 13:29:16

Vet inte om man vågar skriva allt i bloggen? Det är ju inte helt o-äckligt att vänta barn. Speciellt inte mot slutet. Men eftersom det beror på att man ska få ett barn så är allt naturligt och vackert, förstår ni! I alla fall säger min mamma det. Men det kan ju bero på att hon är min mamma. Hon är iaf fantastisk på att peppa. Imorse när jag ringde och berättade om att saker och ting förmodligen börjar röra sig eftersom den här väldigt naturliga och vackra saken hände imorse så säger hon när jag frågar lite om hur ont hon hade när hon födde mig:

- "Jaa... och det GÖR jätteont, men man behöver ju inte vara rädd. Det är en naturlig och glad smärta"

Naturlig. Glad. Smärta. Vilken härlig ordföljd!

(Det är förmodligen därför Gud uppfann den högst naturliga och glada epiduralen)

Fast när jag får barnbarn kommer jag säkert bara tycka att allt är vackert också :)

I förrgår natt hade jag såna sjuka förvärkar att jag trodde jag skulle svimma, men dom klingade av och Kimmo lyckades massera ryggen så pass att jag kunde slappna av och somna. Men vi var rätt slut igår så vi gick och la oss svintidigt. Både han och jag vaknade pigga och utvilade när hans klocka ringde. Han gick till jobbet, jag åt frukost och somnade igen. Så jag har sovit i 14 timmar, haha! Tror att min kropp börjar ladda rejält nu. Jag kan sova hela tiden. Och tidigare har jag varit vaken och pigg hela tiden.

Mår rätt illa för tillfället... Simmar´n börjar bli så stor så jag tror den trycker på stora kroppspulsådern. Man blir lite yr och illamående.

Kolla in vilken härlig räksallad jag åt på Öland i somras förresten. Hamnpuben i Byxelkrok har världens godaste räksallad. Vill haaa!

  • Comments(1)//www.varakajsa.se/#post151