varakajsa.se

varakajsa.se

Nähäpp. Saker och ting står helt still.

VardagPosted by Kajsa Fri, October 23, 2009 16:13:52

Hade ju verkligen hoppats på att inte skriva här idag.
Vill ju ligga och vrida mig i plågor på BB! Istället sitter jag just nu och tittar på min mage som hånar mig. Simmar´n är helt vild och far fram och tillbaka där inuti. Den ser ut att trivas där. Vet inte om det beror på att jag åt en pizza igår men jag mår riktigt illa idag, har ätit två mackor allt som allt idag. Känner mig helt slut.

Charlotte och Fredrik for iväg på bröllopsresa idag till USA! De kommer säkert få det helt underbart. Är inte direkt avundsjuk på flygresan, men jag är riktigt avundsjuk på destinationen! Har min kusin Helena och hennes härliga familj i Atlanta. Vore så kul att träffa dem snart! Inom ett år tycker jag låter rimligt!

Hoppas att jag har en bebis som välkomstpresent när The Westers kommer hem iaf:)

Idag har inte den rätta fredagskänslan infunnit sig. Vet inte riktigt hur det ska gå till! Får hoppas att Kimmo kommer hem med den. Det gör han säkert. Han hade iaf köpt nåt till Simmar´n. Alltid lika spännande. Man kanske skulle slå på stort och borsta håret? Det här med att göra sig snygg i vardagen är inte så prioriterat nu förtiden. Och detta må låta fånigt, men jag längtar verkligen så otroligt mycket efter att få göra mig snygg igen! Eller iaf dra på lite mascara. Var tvungen att ställa in min färg&klipptid. Min foglossning tillåter ingen längre sittning och det brukar ta 2½ timme varje gång jag är på salongen. Får boka in en tid sen. Blir något att ser fram emot!

Blir så spännande i helgen. Förmodligen min och Kimmos sista helg ensamma. Det är ju helt galet. Kändes som att det var igår vi träffades. Tänk så det kan bli! Plötsligt händer det...


  • Comments(0)//www.varakajsa.se/#post152