varakajsa.se

varakajsa.se

Livets ytterligheter

VardagPosted by Kajsa Mon, October 26, 2009 14:43:31

Har aldrig upplevt att livet kan vara så spännande och så tråkigt på samma gång. Det är högst fascinerande. Det enda jag gör är att vila i min soffa, och ändå har jag en ständig adrealinkick i kroppen. Hade som regelbundna förvärkar igår, en gång i timmen, men de stannade av framåt natten. Idag känns det bara som jag har mensvärk. Vaknade inatt exakt 04.00 av en förvärk eller något liknande. Blev så glad! Tänkte att nu var det igång igen. Och Kimmo har fått sova... perfekt! Men det hände ju inget mer. Synd.

Något som är mycket skönt är att magen har sjunkit en massa och Simmar´n verkar ha fixerat sig. Den rör på sig lite mer kontrollerat nu vilket innebär mindre tryck på ryggen. Visserligen fungerar inte mina ljumskar, men det gör mig inget. Har mycket hellre ont där än i ryggen. Det är inte lika påfrestande psykiskt. Allmäntillståndet blir bättre när man inte har ont precis överallt liksom :) Så nu känns det inte lika jobbigt om det skulle dröja några dagar till. Känns som jag har mycket mer energi när jag kan sova. Härliga tider! Plus att det är Design Simon & Tomas ikväll och det vill jag inte missa. Simmar´n kan komma imorrn. Tisdagar är ingen bra TV-dag.

Annars längtar jag så mycket efter julen! Har suttit och klippt ut recept ur tidningar. Jag och Simmar´n ska göra julbröd, såna där mintkakor med choklad, julfudge, knäck, och allt annat som är roligt att ha med till folk när man firar jul. När får man sätta upp granen? I början av november är kanske att ta i...? Och en ny balkong kommer vi att ha, hurra hurra. Den ska också bli julfin, såklart. Åh. Det finns så mycket att längta efter... blir alldeles knäpp. Känns som mitt huvud kommer explodera snart! Overload deluxe.

Foto: Linda Karlsson http://lindakarlsson.tumblr.com/

  • Comments(1)//www.varakajsa.se/#post153