varakajsa.se

varakajsa.se

Jag ljög.

VardagPosted by Kajsa Wed, October 28, 2009 16:26:25

Hittills har jag försökt intala mig själv att det känns helt lungt att Simmar´n inte har kommit ut än. Men jag har ljugit hela tiden. För mina vänner, för bloggen, för mig själv. Just det! Det är riktigt. Jag ljög! Sån är jag.

Menmen, det spelar ju mindre roll. Den lilla krabaten är ju inte här än och redan sliter jag mitt hår. Mitt för övrigt ofärgade och oklippta hår eftersom jag ställde in min klipp&färgtid EFTERSOM JAG SKULLE FÖDA BARN! Så nu sitter man här- och ser för jäv**g ut - helt i onödan. Skit också.

Jag lyckades inte ens internetshoppa! Loggade in på Ellos, hittade massa fina julprylar... lite lakan, nåt fint ljusfat, några ljus, ljusstakar och grejer. La allt i kassan... sen gav jag upp. Helt plötsligt kändes det inte värt det. Jag orkar inte ens shoppa. Känns inte kul. Finner ingen glädje i det. I en vecka har Kimmo tjatat att jag ska lägga ner ett par trosor i förlossningsväskan. Inte ens det har jag lyckats med. Det har varit min enda uppgift/dag. Även där har jag gett upp. Jag har nu kommit in i glo-fasen. Jag sitter och glor. Stirrar rakt ut. TVn är mest på som sällskapsljud. Orkar inte ens titta.

MEN! Om 45 minuter kommer Kimmo hem. Då ska vi fara nånstans. Vet inte vart. IKEA kanske, Nisses? Bara nånstans! Jag tänker trotsa foglossningen. Men det är lite läskigt.. det knakar verkligen när jag reser mig upp. Men mina kryckor är fina. Jag har skrivit "Kajsa" på dom med rosa nagellack.

  • Comments(2)//www.varakajsa.se/#post154