varakajsa.se

varakajsa.se

What are the odds?

RenoveringPosted by Kajsa Sat, November 21, 2009 23:57:03

Vi köpte vår lägenhet förra sommaren och redan då sades det att balkongerna skulle göras om.

I november förra året började vi renovera och i januari flyttade vi in. Det sades även att balkongerna skulle vara klara till våren. Det sköts upp till början av hösten. I februari i år fick jag reda på att jag och Kimmo väntade barn.

Tänkte: Vilken tur! Balkongerna kommer vara klara. Vi var ju trots allt beräknade till 25:e oktober. Tiden gick och magen växte. Inga balkonger. Oktober kom, jag gick över tiden. Inga balkonger. Skit också. Jag gick över lite till. Balkongrenoveringen påbörjades. Halleluja! Det blir kanske färdigt innan storken kommer?

Betongborrningen blev till ett faktum. Det lät som ett halvt världskrig. Bra planerat ändå, att det blev gjort innan Niilo kom. Helt plötsligt slutade det att låta. Vad hände nudå? Det beslutades att jag skulle sättas igång. For in på förlossningen, Niilo tittade ut. Slussades vidare till BB. Kom in på vårt rum. Kände igen ljudet. Det rotrenoveras. Betongborrare utanför vårt fönster...

DET ÄR INTE MÖJLIGT? Tänkte vi. Men okej. Bra. Under tiden vi har legat på BB borde de ha fixat balkongerna. Kommer hem med Niilo. Inga balkonger fixade. Sover en natt. Vaknar på morgonen - till ljudet av betongborrar...

Vilka arbetstider de har? Måndag-fredag 7-19. Lördag 10-16...

Såna här stunder väljer jag att skratta. Så det så.

Annars idag har jag shoppat en helt ny garderob med min kära vän Anna. Jag har visserligen lyckats gå ner 13 kilo på en vecka. Men låt mig säga att magen inte riktigt har hängt med. Ingen vacker syn. Inte för att jag bryr mig - Niilo är ju här! Han är världens bästa. Jag kommer förmodligen skriva det i varje inlägg. Minst en gång. Skit på er, ni hade gjort samma sak! :)

  • Comments(3)//www.varakajsa.se/#post159