varakajsa.se

varakajsa.se

Magstrejk deluxe

VardagPosted by Kajsa Thu, December 03, 2009 05:25:37

Trodde jag var magsjuk, men nu börjar jag fundera...

Igår bodde jag på toaletten en stund, och sen fick jag feber som höll i sig idag (eller igår om jag ska vara korrekt. Klockan är nu 05.14. Men febern har sjunkit nu på kvällen tack och lov. Dock får jag ont i magen så fort jag äter något vilket gör att jag knappt äter vilket i sin tur förmodligen bidrar till att jag får ännu mer ont i magen. Snacka om moment 22.

Annars är det faktiskt väldigt bra, även om man lever i en liten bubbla för tillfället. Niilo upptar ju 99% av dygnet men så ska det väl vara i början. I morgon börjar Kimmo jobba heltid vilket känns hemskt! Själva grejen att ta hand om Niilo ensam om dagarna känns inte så jobbigt (förutom för min ryggs skull) men det händer ju så mycket nytt och roligt med Niilo och jag vill ju att Kimmo också ska se det. Menmen, det ordnar sig nog. Snart är det ju helg :)

Vi tror att balkongen är klar! ÄNTLIGEN! Fast vi är inte helt säkra. Tidigare har de låst utifrån så man inte kommer ut på den, men idag när vi provade öppna dörren så gick det. Vi har inte fått nån lapp om att den är användbar eller så, så det är ju lite av en chansning att gå ut på den. Men alla delar verkar ju vara på plats :) Vi har inte vågat riktigt än. Man tycker att de kanske borde informera på något annat sätt än att låsa upp dörren? En liten lapp kanske?

Undra vad jag ska hitta på idag då?
Just nu sitter Niilo i babysittern och grejar. Förresten (ni som har barn): Är det normalt att bebisen bökar som en gris? Alltså han slänger med kroppen och huvudet och mosar omkring med huvudet fram och tillbaka i min nacke. Han gör det bara när han ligger på mitt bröst. Ser helt sjukt ut...

Just nu är han är helt klarvaken. Själv ligger jag i soffan med ett täcke omlindat kring mig. Det är så kallt i den här lägenheten. Kanske tar ett tag innan värmen når penthouse-sviterna :)

  • Comments(2)//www.varakajsa.se/#post166