varakajsa.se

varakajsa.se

Bloggbajs

VardagPosted by Kajsa Tue, December 08, 2009 23:56:05

Min blogg har inte velat fungera. Sikket sätt!

Just nu håller vi på och gör kväll här. I mitt nya liv innebär detta att koka upp vatten och fylla i en massa nappflaskor så att det står klart när det är dags att blanda käk. Niilo har sovit hela dagen, så det ska ske ett mirakel om han tänker sova vidare inatt. Men man ska aldrig säga aldrig! Igår somnade han fyra på morgonen. Då gav jag honom till Kimmo och gick och la mig med kläderna på. Helt sopslut var jag.

Idag har jag bakat - igen. Det känns som ett bra sätt att få ut min kreativitet när jag går hemma. Kul att fundera ut vad man ska göra - snabbt avslutat - och alldeles lagom genomförbart. Synd bara att jag redan är så tjock och har stressmage så jag själv knappt får smaka. Menmen, "man kan också glädja andra som på denna jorden vandra - baka kakor när du är riktigt glad *klapp, klapp*". Kommer ni ihåg den sången? Ännu en dagislåt som har fastnat på min hjärna.

Imorgon ska jag börja med viktväktarna. Känns jätteskönt att komma igång. Just nu ser jag ut som sju svåra år. Viktväktarna fungerar bäst för mig (oh yes, jag har provat många). Men det är den enda diet som inte fungerar som en diet... om ni förstår. Man får äta vad man vill, fast i måttliga mängder. Det betyder att om jag sköter mina kort rätt har jag möjlighet till ett glas vin på fredagskvällen. Eller ett glas saft, vad man nu önskar.

För övrigt så skulle jag vilja ha badkar. Min rygg är så öm. Ajajajaj.... Lilla Niilo är inte så liten längre. 57 cm och 4800-nånting gram. Växer så det knakar!

  • Comments(2)//www.varakajsa.se/#post167