varakajsa.se

varakajsa.se

Ont i mammahjärtat

VardagPosted by Kajsa Thu, December 10, 2009 17:48:05

Oh My Lord vilken dag! Och än är den inte slut... fattar inte hur jag ska överleva. Men snart kommer syrran hit. Då ska jag utfodra henne så hon kan ta hand om Niilo så jag kan.. inte vet jag. Hinna gå på toa eller nåt!

Låt mig säga att Niilo har inte varit den gladaste lilla killen idag. Det började vid fyra i ottan. Då var han hungrig. Sen var han vaken och gnällig. Åt igen vid fem. Då somnade han och jag om en liten stund. Sen var han vaken och åt 10, 11, 12.30, 13.15 osv.. hela tiden. Jättelite varje gång, vägrade äta ordentligt. Och hela tiden jätteledsen. Elefanttårar. Ett helt nytt slags gråtskrik som jag inte har hört förut. Han kan verkligen få mitt hjärta att blöda. Stackars plutt. Hård i magen som få.

Jag hann inte äta frukost, och när han fortfarande var gnällig vid ett så fick jag nog och bylsade på honom och tvingade ner den stackars tokskrikandes ungen i vagnen och gick ut på en promenad. Han somnade. Seger! Gick till affären för att handla lunch till mig själv. Tror ni inte att jag glömde handla lunch? Istället kom jag hem med en massa kryddpeppar och stjärnanis för jag fick för mig att jag skulle lägga in sill idag. Men ingen lunch. O-inlagd sill känns sådär till lunch.. och sen sekunden vi kom hem började gråtfesten igen... så jag hann ändå inte äta. Och nu är klockan 2o i sex! Han ligger och smågnäller i sängen, men jag vet inte vad jag ska göra med honom. Han sover fem minuter. Sen gnäller han, sen somnar han igen. Förmodligen superont i magen. Jag känner mig som världens skruttmamma.

Nu ska jag sluta klaga. Det är förmodligen jag som överdriver. Bara det att han har varit så enkelt hittills, så jag är inte van. Det blir nog inte bättre av att jag inte har ätit nåt idag. Man blir lätt lite gråtmild då! Iaf jag. Kimmo är iaf på Julbord med jobbet, men han skulle inte bli så sen, och snart kommer som sagt syrran hit en liten stund och håller mig sällskap. Tack och Lov.

Syster och Niilo

  • Comments(0)//www.varakajsa.se/#post168