varakajsa.se

varakajsa.se

En rolig och olugn Luciahelg!

Familj & VännerPosted by Kajsa Sun, December 13, 2009 23:56:01

Öjöjöjöj... nu är jag slut! Den här helgen har flugit förbi lika fort som hamburgaren i MAX-reklamen. Jättefort, alltså :)

I fredags kollade vi på IDOL och käkade Tacos som alla andra i hela Sverige ungefär. Vi gick och lade oss direkt efter och på lördag förmiddag mötte vi upp min mor och far, och bror. Madre y padre har köpt en ny lya som de ska helrenovera innan de flyttar in så Kimmo och broder och moder fick bära golv, medan vi med dåliga ryggar snällt fick vänta i den nya lägenheten. Pappa gav mig en ordentlig rundvandring så nu vet jag var varje ny list ska sitta, och vilka hål som ska spacklas igen. Lägenheten var superfin och kommer bli fantastisk när allt är klart.

Mor visar vars de nya skåpen ska stå!

Jag och framförallt Niilo hängde mest.

Efter allt fixande drog vi hem till kära gamla gryta och åt middag. Det blev McDonalds. En QP Cheese är 11,5 points.. bara så ni vet!

Idag inleddes dagen med att Niilo sjöng Staffansvisor för oss.

Sen var vi tvungna och ta tag i en massa projekt som inte har hunnits med. Allt tar sån tid nuförtiden. Minsta projekt blir ett helt företag. För vips så ska det matas, rapas, bytas och ja... ni förstår. Jag passade på att lägga in sill och koka knäck medan Kimmo byggde färdigt ett köksskåp som vi ska ha pantflaskor i.

Efter att köksskåpet, sillen och knäcken var fixade for vi till Kolbäck för att fira Danne som fyllt 18 år! Här berättar Niilo för Danne om allt nytt ansvar som kommer med att fylla 18...

Så nu återstår det bara att få Niilo både mätt och nöjd och glad! Så hans skruttiga föräldrar får sova lite. Man kan ju alltid hoppas!

Glad Lucia!

  • Comments(3)//www.varakajsa.se/#post170