varakajsa.se

varakajsa.se

Varför är jag stressad?

VardagPosted by Kajsa Tue, December 15, 2009 18:10:03

Ja, det frågar jag mig! Inte visste jag att det var så stressande att ha barn. Det är nog väldigt nyttigt för mig att lilla Niilo dök upp i mitt liv. Jag gillar att planera, och med barn (iaf så små som Niilo) är det helt omöjligt. Han är verkligen helt inkonsekvent. Förutom att han verkar sova på nätterna mycket bättre nu. Men igår sov han precis hela dagen. Vaknade upp lagom till Kimmo klev innanför dörren. Och idag precis tvärtom. Har varit vaken precis hela dagen. Somnade vid fem. Det jag tycker är jobbigt är att det blir så svårt att planera dagen...menmen, kanske blir bättre eller värre ju äldre Niilo blir? :) Vem vet?

Snart kommer systeryster hit och äter middag. Hon och Stefan drar till Thailand så hon ville säga hejdå till Niilo. Jag har slängt ihop lite improviserade nötfärsbiffar. Blir spännande att se om de går att äta, annars bor vi ju i samma hus som en kebaberia så hon ska inte behöva svälta! Kimmo är med mina föräldrar och hjälper dom att förflytta deras nyinhandlade kök från IKEA till nya lägenheten. Han är snäll han!

Idag har jag INTE bakat - hör och häpna! Det har inte riktigt funnits någon tid eftersom lilleman har varit vaken hela tiden. Det var nog lika bra det! Har ju faktiskt kört igång med viktväktarna och då är det väl egentligen inte så smart att fylla hela lägenheten med julgodis. Fast jag har varit duktig och bara provsmakat på allt. Hittills har jag gått ner 1,2 kilo och jag satte igång i torsdags. Blir kul att väga in mig i övermorgon och se om jag lyckas gå ner nå mer!

Känner att jag inte har så mycket roligt att skriva idag, men imorgon ska vi till läkaren med Niilo för första läkarbesöket sedan BB, det blir spännande. Och sen ska jag förbi jobbet och diskutera lite business... får se om det blir något av det! Spännande.

Nu skriker Niilofisken. Hungrig - igen... han tar efter sin mor...

  • Comments(0)//www.varakajsa.se/#post171