varakajsa.se

varakajsa.se

Uppfostran på hög nivå

VardagPosted by Kajsa Thu, December 17, 2009 11:01:57

Igår var en väldigt händelserik dag!

Det började med att jag tog emot ungefär 40 samtal för jag hade lagt ut en massa annonser på blocket. Mamma och pappa ska ju helrenovera sin nya lägenhet och då hjälper jag dom genom att sälja av lite vitvaror och prylar som var kvar från den gamla ägaren. Har aldrig varit med om att så många ringer på annonser. Men det var ju väldigt bra det!

Hursom, så var det en sån idiot som ringde. Det finns verkligen folk till allt. En av de grejerna jag sålde var en sån där liten toppmatad tvättmaskin. Det ringer en kvinna som vill köpa den till sin son. Och gissa varför hon ville det? JO, för att han , jag citerar: "inte skulle gå ner i tvättstugan och BEBLANDA SIG MED SÅNA DÄR ICKE SVENSKTALANDE" . Kvinnan fortsätter "ja, så får man ju inte säga, men det gör jag! Man vet aldrig vad som kan hända" Jag kunde ju som vanligt inte hålla min mun stängd så jag frågade om hon tyckte att det var så smart att uttrycka sig så eftersom hon inte sett hur jag ser ut. Hennes motkommentar "Vadå.. är du en SÅN DÄR?" Jag sa "...och om jag hade varit det?" Sen sa jag åt henne att hon inte var välkommen att köpa min tvättmaskin. Vilka idioter det finns...så obildade att man blir alldeles matt.

Sen tog jag en promenad ner på stan. Niilofisken skulle till läkaren så jag traskade ner och hämtade upp Kimmo, och vi åt lunch innan läkartiden. Niilo var såklart världens finaste unge, men det visste vi ju redan! Nu väger han 5090 g och är 57,5 cm lång. Min skruttunge!

Efter läkarbesöket gick jag till jobbet. Kommer antagligen börja jobba på timme. Det känns superkul och nödvändigt för att jag inte ska bli psykiskt störd av att gå hemma.

På kvällen kom syrran som ska till Thailand på söndag. Vi åt min vegetariska lasagne som är sinnessjukt god och så hade vi lilla julafton för Niilo. Vi fick så otroligt snuttiga kläder. Bland annat en frack som han ska ha på Nyårsafton :)

Då har jag och Kimmo stött på vår första riktiga utmaning vad gäller Niilos sovvanor. Att få Niilo att somna i sin egen säng. Hittills har vi burit på honom och sen lagt honom i sängen, men det känns inte som en hållbar lösning för våra ryggar. Så igårkväll var det bara att ta tjuren vid hornen. Det var lite jobbigt eftersom han kunde vara hur trött som helst när vi satt i soffan. Han satt och klippte med ögonen, plutten. Men så fort vi la ner honom i hans säng var det gråt och tandagnisslan. Men till slut gick det! Och alldeles nyss har jag själv praktiserat denna nya taktik, och även om det har varit lite kämpigt nu i en timme så somnade han faktiskt i sin egen säng.

Niilos mamma och pappa - Niilo: 1-0

  • Comments(4)//www.varakajsa.se/#post172