varakajsa.se

varakajsa.se

Lju(v)ligt!

Familj & VännerPosted by Kajsa Mon, December 21, 2009 10:23:22

Men hur vackert är det ute? HELT FANTASTISKT!
Det glittrar, är vitt och allmänt myspysigt. Om jag ska hitta något att klaga på får det bli att det är lite för kallt för att gå på långpromenad med Niilo. Han är lite för liten för att tåla sån kyla. Det kan man ju förstå. Konstigt hur det är med Niilo. Tiden går så fort, fast ändå inte, fast ändå gör den det... svårt att förklara. Tycker ju fortfarande att han är världens minsta lilla plutt, men så tittar man på bilderna som är tagna precis när han kom och där är han så yttepyttepluttig. Jag blir verkligen mer kär i honom för varje dag som går. Han är så charmig!

Vi har haft en helt underbar helg!
På fredag förmiddag kom Charlotte och höll mig och Niilo sällskap. Det var så roligt och jag är rätt säker på att Charlotte och Niilo fann varandra ganska snabbt...

Vi for ner på stan alla tre och köpte julklänningar (likadana hittade vi men vi ska ju ändå inte vara på samma fest på julafton) och det bästa: Den döljer min post-gravida hängbuk perfekt. Jag gillar´t! Hittade även en massa smink på Make Up Store och skitsnygga lösögonfransar. När det blev för kallt gick vi hem till Charlottes mamma Maud som blev väldigt glad av att se lilla Niilo, och som bonus råkade Charlottes syster med familj komma förbi. Riktigt mysigt!

På kvällen firade jag och Kimmo att han ska jobba hemifrån i två veckor framåt. Vi åt potatismos och byggde och klädde granen och hade lite mysstädning.

Niilo ville ju inte vara sämre...

Det blev så himla fint! Älskar att gå upp på natten och mata Niilo när det är såhär mysigt...

På lördagen gjorde vi lite fint hemma för vi skulle ha middagsgäster, Anna och Fredrik och deras hund Bono. Vi åt god mat (tycker ju jag eftersom jag lagade den) och bara hade trevligt. Vi fick en jättefin blomma också, passade perfekt i hallen!

Anna är riktigt het i sin nya lugg! Blev inspirerad till att gå till frissan själv... Det skulle verkligen behövas. Man är ju så värdelös på att komma ihåg att försöka vara snygg nuförtiden.Det var väldigt roligt att träffa vuxna människor en stund, hoppas de inte tyckte att vi var alltför dryga småbarnsföräldrar! Menmen, det är ju inte så mycket att göra åt. Vi ÄR nämligen dryga småbarnsföräldrar. Usch alltså... Jag älskar att vara mamma till Niilo... men jag har verkligen svårt för den där benämningen.. småbarnsförälder. Ser framför mig dryga mammor och pappor som blockerar gångar på ICA och låter sina barn härja fritt, huvvaligen... :)

På söndagen så tog vi det rätt lugnt. Linda kom förbi - äntligen! Så kul att se henne och höra om spänningarna inför hennes Indien-resa som hon ska göra med sin sambo. Ska bli väldigt roligt att följa hennes reseblogg sen. De ska vara där i ett halvår och bland annat jobba på ett barnhem. Så himla häftigt!

Vi hade även en väldigt viktig punkt att ta tag i... baka lussebullar såklart! Ni trodde väl inte att det skulle bli ett blogginlägg utan nån form av bakning?

  • Comments(0)//www.varakajsa.se/#post173