varakajsa.se

varakajsa.se

Anna gav mig arga ögat

VardagPosted by Kajsa Tue, December 22, 2009 23:02:07

Och då vill jag lova händer det saker! Henne vill man inte bråka med... det lärde jag mig en helg i Åre när hon skulle dra bort min knätejp... jag var rädd. Jag var mycket rädd. Och ont gjorde det. Och hon njöt! Sen dess bråkar jag inte med henne. Jag bara nickar och lyder. Idag fick jag den där blicken när vi käkade julbord med Mia, Tobbe, Kimmo, Niilo och Anna. Hon satt mitt emot mig och jag berättade att jag ser ut som ett as i håret. Var senast hos Salong Jonas (världens bästa ställe) i september. Helt sjukt! Men nu har man ju gått å blivit mamma och helt plötsligt är man värdelös på att vara snygg. Då är det tur att man har vänner som knuffar en i rätt riktning igen. Ringde för att kolla om det fanns en tid och från slitet långt hår i knut till detta:

Jag är faktiskt nöjd så ni behöver inte kommentera om ni tycker att det är fult! :)

Till en tråkig nyhet så har jag fått magkatarr. Sicket skit...
Efter att jag hade klippt mig så tänkte jag att jag skulle gå en repa på stan. Helt plötsligt kände jag något underjordiskt i magen. H e r r e g u e va det smärtade. Har gjort det varannankväll typ sen jag fick Niilo. Men då har jag varit hemma och INTE på stan bland hundra miljarder människor. Tror ni inte jag stöter på min svägerska Marita med familj? Jag försökte le och se glad ut. Men kände att jag kanske inte var jättetrevlig just då och tänkte bara "FLYYYYYYY! MOT BUSSEN - MÅSTE HEEEEM!" Så jag får nog förklara mitt konstiga beteende nästa gång vi träffar varandra, haha.

Men till ännu en glad nyhet så har jag faktiskt världens sötaste son. Lilla Niilofisk! Ibland slår det mig bara helt plötsligt att han faktiskt är här och då blir jag alldeles varm och lugn inombords. En helt makalös känsla. Kärlek!

Imorgon ska jag och Kimmo ha lite tid för "oss själva". Vi ska till Sthlm och trängas med en massa andra. Det blir underbart mysigt! Så förmodligen blir det inget bloggande före jul. Därför kära vänner och läsare önskar jag er en fantastisk härlig julhelg! Ät och drick gott, ta hand om varandra och var snälla mot tomten!

GOD JUL!

  • Comments(1)//www.varakajsa.se/#post174