varakajsa.se

varakajsa.se

Wiiiiiiiiii!

TräningPosted by Kajsa Tue, January 12, 2010 19:59:18

Hejjehejjehejje. Jag har varit världens drygaste människa senaste veckan. Jag lovar! Sinnessjukt dryg. Har i ungefär en miljard år (eller i alla fall ett år) velat ha ett Nintendo Wii. Och alldeles särskilt har jag tänkt på det de senaste två veckorna eftersom det har varit alldeles för kallt för att gå ut och gå med Niilo och jag vill bli smaaaaaal igen! Det må låta ytligt. Men då är jag ytlig. Så det så. Dessutom så måste man ju ha en hobby. Min är att bli smal igen. Tanken är alltså att jag ska köpa Wii Fit och köra stenhårt.

VAD ÄR PROBLEMET? KÖP DET FÖRBA****E SPELET DÅ! - Kanske ni tänker nu.

Jaaa.. och jag känner ju ungefär så. Förutom att jag aldrig någonsin i hela mitt liv lagt så mycket pengar på en pryl. Jag får ångest bara jag tänker på det. Tänk om jag köper det och sen ångrar mig? Jag har försökt att få Kimmo att tvinga mig att köpa det. Men han säger bara "vill du ha det så tycker jag att du ska köpa det". Det är ju inte det jag vill höra. Jag vill höra "Kajsa, nu går du raka vägen till affären och köper det. Det förtjänar du."

Så idag ringde jag mamma. Jag fick henne till slut att säga "Kajsa, se det som en tidig födelsedagspresent till dig själv". Och den ursäkten gillade jag. Dessutom ska jag faktiskt jobba lite extra även fast jag är mammaledig så jag kommer säkert tjäna ihop till den där. Så egentligen lägger jag ju bara ut pengar tillfälligt.

SUCK SÅ JAG HÅLLER PÅ. Kimmo tror att jag ska få mens snart eftersom jag hakar upp mig på såna här onödiga saker. Han har förmodligen rätt. Skit också.

Till något helt annat så var vi på BVC idag. Niilo är exakt två månader idag och är 61cm lång och vägde 5800g. Min lilla pöjk! Söt som socker är han. Satt och flirtade med vår BVC-sjuksköterska Åsa och skrattade hela tiden.

Ikväll är Kimmo och spelar med sitt band, och jag pustar ut efter en rejäl gråtfest med Niilo. Han har blivit väckt flera ggr idag. Först när jag var på jobbet och sen på BVC och sen igen när jag kom hem från stan. Niilo är en väldigt glad unge, men inte när han blir väckt hela tiden. Vem skulle bli glad av det förresten? Nu sover han iaf, tack och lov.

På torsdag ska jag till min underbara barnmorska Helena som hjälpt mig igenom hela graviditeten. Både hon och jag och Kimmo ska gå igenom mina journaler från förlossningen och BB. Det kommer nog bli väldigt jobbigt men också behövligt. Mina mardrömmar har fortfarande inte försvunnit helt efter allt som hände och det kanske blir bättre när man får prata igenom allt ordentligt. Jag säger som en viss Hollywoodfru: Toppeeen...!

  • Comments(1)//www.varakajsa.se/#post180