varakajsa.se

varakajsa.se

Pysselmanin är tillbaka

VardagPosted by Kajsa Wed, January 20, 2010 16:23:01

Kan någon tala om för mig varför jag inte kan ta på mig ett enda projekt utan att ta allt till det extrema? Att göra något halvdant är inget för mig, men sen är det som att antingen gör jag något till sin yttersta spets, eller så gör jag inget alls. Som nu, när jag har fått för mig att göra såna där riktigt söta amerikanska cupcakes så finner jag mig att ha köpt prylar för nästan 1000:- i BAKVERKTYG. Ja, ni läste rätt. Jag kommer inte ens ihåg alla namn, men det var formar, tyllar, ätbart lim, utstickare, ätbart glitterspray och ja.. jag vet inte allt. Och som om det inte räckte kompletterade jag bakverktygslådan med dessa söta mått. Det är i amerikanska mått eftersom många av de recepten jag hittade när jag hade googlat recept i två dygn, är från Amerikatt.

Dagen idag har innehållt en hel del redan. På förmiddagen var det föräldragrupp och det var väl okej. Det var mest kul att se folk. Niilo var lika glad som vanligt och charmade alla. De jämnåriga bebisarna struntande han dock i. Han valde ut ett lämpigt offer i vuxenålder istället och slog på smilbanden rejält. Efteråt åt jag och Kimmo lunch och hämtade upp lite matrial på Panduro Hobby för dop-pyssel. .

Igår var förresten Hannah här och Niilo upptäckte då sin kärlek till rosa garnnystan.

Här är ett annat sätt att roa bebisar. Lägg dom på en snurrbricka i babygymmet så kan dom roa sig bra länge!

Nu ska jag och Niilo gosa och vänta på att Kimmo kommer hem! Imorgon far Kimmo på KickOff i tre dagar :( Men jag ska på på Gryta hos mor och far, det ska också bli mysigt!

  • Comments(0)//www.varakajsa.se/#post185