varakajsa.se

varakajsa.se

Pimp my Städskåp!

RenoveringPosted by Kajsa Mon, January 25, 2010 14:03:59

Kimmo är en sån fixare han! Han har gjort ett riktigt custom-bygge av städskåpet. Det är så organiserat så hälften vore nog. Nu har vi även en special-byggd hylla av gamla ikea-skåp där vi har blöjor och toapapper. Toppen!

Ber förresten om ursäkt för det förra inlägget. Vet inte var bilderna har tagit vägen, hoppas det fungerar nu.

Det var rätt längesen jag bloggade. Jag har varit på gryta hos mor och far och flyttstädat. De ska flytta från hus till lägenhet så det är rätt mycket som ska till myrorna och slängas och allt möjligt. Niilo hade planerat att hjälpa till han också, men jag vet inte om han gjorde så mycket nytta för hans mormor och morfar och morbror blev bara distraherade. Vilket inte är så svårt att förstå. Han är sjukt snuttig! Här är hans kamerablick:

Han är lite förvirrad över varför vi jämt håller upp den där grejen med den röda lampan framför honom :) Annars är det händer som gäller i Niilos värld. Ni kanske har glömt bort när ni upptäckte era händer? I ärlighetens namn har jag också gjort det men det är rätt faschinerande att se på när en liten person gör just det.

Idag har jag varit duktig. Duschat, ÄTIT (vilket inte alls är en självklarhet att hinna med), tvättat tre maskiner, och jobbat en timme.

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Hmm... baka kanske? =) HEHE. Tror det får bli så faktiskt. Ska matporrsurfa! Kan sitta timmar framför datorn och leta efter det perfekta receptet på småkakor eller vadsomhelst. Smått besatt.

På onsdag börjar salsan! Det ska bli så himla roligt!

  • Comments(1)//www.varakajsa.se/#post186