varakajsa.se

varakajsa.se

Bakisdag

VardagPosted by Kajsa Tue, January 26, 2010 08:17:27

Blir en riktig bakisdag idag! Och för mig betyder bakis numera att jag bakar och inget annat. Idag blir det "cookie on a stick", och cupcakes på schemat. Håller på att provbaka inför dopet. I april blir det av och då vill man ju vara säker på att det blir det allra godaste!

Eller:

Idag ska jag baka. Igen. Något måste man ju fylla dagarna med. Jag använder Niilos dop som ursäkt, men vem bryr sig? Inte jag i alla fall.

Just nu sitter jag och äter digestive till frukost. Inte det nyttigaste men jag har ätit värre! Igår när jag ställde mig på vågen insåg jag att jag har gått ner 20 kg. Det är ju rätt galet faktiskt. På två månader! Hurra för mig. I dom kilona ingår visserligen en bebis med tillbehör, men ÄNDÅ. Igår hängde jag en massa tvätt med Niilo hängandes på mig i Babybjörnen. Han väger snart 6 kg och jag tyckte det var ap-tungt. Lustigt, det där. Hursomhelst, för att jag ska vara helt nöjd och mina knän ska bli glada så ska jag ner ca 10 kg till. Det kommer förmodligen ta en stund men det gör inget. Det enda som är tråkigt är ju att hängbuken är kvar och att jag ser mer gravid ut en någonsin i takt med att kilona rasar. Vilken ironi! Men det gör inget. För tillfället kunde jag inte bry mig mindre om sånt, faktiskt.

Hoppas på ett besök hos mina vänner på Pro Lounge denna vecka. Jag och Hannah ska dit, och jag planerar att tvinga dom att äta cupcakes. Imorgon är det föräldragrupp också, det ser jag fram emot. Kul att träffa lite folk!

Sonen min sover i sin lilla spjälsäng och är allmänt nöjd med livet skulle jag tro, så jag ska passa på att dricka lite vatten.

Vi höres!  • Comments(2)//www.varakajsa.se/#post187