varakajsa.se

varakajsa.se

Trängsel i skallen

VardagPosted by Kajsa Tue, February 02, 2010 15:44:18

Igår hade jag en mycket märklig dag. Kändes som hjärnan gick på högvarv och detta samtidigt som jag var dum nog att pröva att sluta ge Niilo minifom (han har problem med magknip). Låt mig understryk att det INTE var smart att sluta med minifomen. Her-re-gueeee vilken dag. Det var gråt och tandagnisslan och ingen sömn alls under dagen för Niilo. Och jag har typ sträckt alla muskler i överkroppen av allt kånkande och bärande. Han däckade på kvällen gråtandes. Ajaj i mammahjärtat. Men idag mår han mycket bättre! Dock lite hostig så efter gårdagens bravader och hostan beslutade jag att Niilo behövde en lugn dag hemma och därmed skippade jag föräldragruppen. I vanliga fall är Niilo så glad att han till och med ler när han sover!

När både Kimmo och Niilo hade däckat var jag kvar själv uppe och klarvaken och full av en massa tankar i huvudet. Lyckades inte bena ut en enda. Men runt ett lyckades jag iaf känna mig så pass trött att jag kunde gå och lägga mig.

Kom fram till idag att jag nog behöver lite tid helt själv, alldeles allena. Så nu ska jag fara till affären medan Kimmo passar Niilo. Det kanske låter som ingenting, men det är ibland riktigt skönt med en paus. Jag har ju Niilo vid min sida konstant! Det är visserligen supermysigt för det mesta, men man hinner inte höra sig själv tänka. Så nu ska jag göra i ordning mig för en tur till affären och lite snack med mig själv :)

  • Comments(2)//www.varakajsa.se/#post191