varakajsa.se

varakajsa.se

Barnboksskrivande

VardagPosted by Kajsa Mon, February 08, 2010 14:38:45

"Kajsatösen och vinterfamiljen" heter en barnbok som jag sitter och skriver. Den är för de allra allra minsta. Ni vet, en sida men en bild och en mening under som gärna rimmar. Jag älskar såna böcker! Jag ska försöka få min kusin Maja som är konstnär att teckna lite fina bilder till. Hoppas hon hinner, kan och vill! Jag tänkte jag skulle börja lite smått. Det är många ideér i huvudet som vill komma ut på papper, men det blir lätt lite rörigt i huvudet.

Idag har jag just inte gjort så mycket alls. Det behövdes efter helgens flytt! Det är nog inte många muskler jag INTE har sträckt. Jag och Niilo har bara myst järnet och sjungit en massa. Fick även en massa foton idag som jag har beställt. Underbara! Vad jag ska göra med dessa får ni se i framtiden. Apropå inredning så har jag köpt nya gardiner. Så fina! Bilden gör dem inte riktigt rättvisa, men sånt är livet.

Nu ska jag sätta igång med att göra ett nystan av ett snyggt svartvitt tyg som Hannah sedan ska få. Köpte tyget för länge sen men jag har inte lyckats göra något vettigt av det och eftersom jag är totalt olik mina föräldrar och inte gillar att samla på mig onödiga saker så är ju detta en alldeles fantastisk lösning. Hoppas hon kan använda det! Oavsett, så har jag något att sysselsätta händerna med ett tag så det är ju win-win ändå!

Förresten - är det bara jag som gillar ljudet av diskmaskinen? Jag blir lika lycklig varje gång den rosslar till lite sådär småmysigt. Kanske beror på att det fortfarande känns nytt och lyxigt, jag vet inte :)

  • Comments(1)//www.varakajsa.se/#post198