varakajsa.se

varakajsa.se

Shopshopshop!

VardagPosted by Kajsa Sat, March 20, 2010 23:14:50

UJ vilken dag. Väldigt rolig har den varit, men ryggen har fått betala hårt. Sitter med smärtor som känns underjordiska. Men det var det värt! Hela familjen begav sig ner till ett urinstinkande Västerås City. Har aldrig varit med om en värre stank! När vi körde hem från parkeringshuset var vi tvunga att köra bilen med rutorna nere en stund för att väfra bort urinstanken. Fräscht! Fem timmar tog det - men vi kom bland annat hem med:

*Badblöjbyxa (OBS! Till Niilo)
*Soldraperi till vagnen
*Drickahållare till vagnen (Kanske inte helt nödvändigt)
*Inläggsdyna till vagnen som ska in när det är för varmt för åkpåse
*Klänning & Jacka till mig
*Skjorta & tröja till Kimmo

...å lite mer saker! Inte undra på att man är slut. Så där mycket har jag knappt shoppat på hela året känns det som! Inte på samma dag iaf. Vi hann även med en mysig lunch på Waynes där vi bland annat hade en intressant diskussion om kannibaler.

Niilo satt mest och skrattade åt oss. Helt förståeligt.

Efter ytterligare lite shopping blev Niilo hungrig han också, och jag blev törstig. Lösningen på detta problem blev följande:

När vi kom hem så städade vi lägenheten. Och klädde påskriset! Kunde inte vänta längre än tills idag. Tycker ändå att mitt tålamod har varit stort.

Ikväll har Charlotte varit hos oss en kortis. Fick även krama om Freddan innan han skulle vidare till Norrköping... men snart flyttar dom hit och då får dom stå ut längre med oss. Hehehehe...! Kollade såklaaaart på körslaget och hejade på gamla fryxvänner! Team Picasso var ju överlägsna.

  • Comments(0)//www.varakajsa.se/#post235