varakajsa.se

varakajsa.se

ZZZZZzzzåå kan det gå!

VardagPosted by Kajsa Fri, April 02, 2010 13:01:43

Gårdagen blev lite märklig! Förmodligen för att jag inte hade somnat förrän runt tre i förrgår natt. Mitt supertrötta jag gick trots det upp klockan sju för att fara till Kolbäck och spana in lokalen vi ska ha dopkaffet i. Den var jättefin! Mycket bättre än jag trodde så det där blir ju toppen.

Vid lunchtid kom min vän och globetrotter Emma, eller Äbbha som hon heter för mig. Blir ju att man inte ses mer än max än gång/år och knappt det så det var väldigt roligt! Vi kollade på gamla bilder från förr och skrattade så vi grät. Främst över klädsel och konstiga personlighetsdrag man hade för åtta år sen. Känns skönt att man kanske inte har kvar alla även om jag fortfarande är lite knäpp. Niilo gillade Äbbha skarpt!

När Äbbha hade gett sig av väntade jag på Kimmo med spänning! Hade gömt påskägg till både honom och Niilo. Kimmo fick godis, och Niilo fick ett par rusktigt snygga skor som han kan ha hela våren. Ett par vita. Kommer ju förmodligen aldrig mer kunna ge honom ett par vita skor, så jag passar på nu när de mest har en värmade funktion. Jag fick också påskpresent av Kimmo! En jättefin kavel med sån där silverbeläggning så det är lättare att kavla ut degar och sugarpaste. Fick även en minicupcakes-form. Jag blev helt överlycklig! Efter äggjakten kände vi oss lite trötts och la Niilo emellan oss i stora sängen för lite bus (Niilo älskar vår taklampa som är lång med silverringar som glittrar fint). Blev dock inte mycket till bus för alla tre somnade sött inom kort och när vi vaknade var klockan åtta. Värt. Niilo hade inte ätit sen tre, och vi hade ingen mat hemma. Blev lite akut ICA Maxi och så bor vi ju ihop med världens bästa Dillos Grill, så det fick bli potatismos & falafel för min del.

Kaveln ska invigas redan idag då vi ska testa att baka några kakor som vi tänkt ha på dopet, och så ska jag göra lite dekorationer i sugarpaste till morgondagens påsk-cupcakes då vi ska till syrran på middag.

  • Comments(1)//www.varakajsa.se/#post243