varakajsa.se

varakajsa.se

Krokodiltårar

VardagPosted by Kajsa Wed, April 07, 2010 00:03:47

Åh maj gåd! Jag vet att många småbarnsföräldrar har det såhär jämt, och all cred till er, men idag var Niilo så ledsen. LEDSEN - krokodiltårar deluxe, och helt otröstlig. Han är ju i vanliga fall världens gladaste, och så när han en dag blir ledsen så kan man inte hjälpa honom. Man känner sig ju så jäkla kass! Mitt jobb är ju att ta hand om honom, och där står man som ett fån... "sååå..sååå.." Som om det skulle hjälpa?

Vet inte riktigt varför han var så ledsen heller, om det är lillmagen som spökar eller om det är nån slags kombination av att en tand möjligtvis är på G. Han har nämligen börjat bitas också. Det gör ju inte så ont än så länge, känns mest hårt, men man lär väl bli varse när den första tanden kommer... Finns ju vissa fördelar med att inte amma när tänderna kommer :) Som tur var däckade han till slut och lyckades sova en stund iaf, och när han vaknade var han betydligt gladare. Skönt! Imorrn blir det till att ringa BVC tror jag bestämt.

På eftermiddagen idag var vi och handlade det mesta till dopet, och sprang på Marcus och söta söta Michelle! Det var riktigt kul att ses då det var ett tag sen.

När vi kom hem fick Niilo ett härligt bad, och jag och Kimmo har mest stirrat rakt ut av trötthet. Jag har fått så ont i halsen och sitter och har rethosta så det blir nog till att sova i vardagsrummet eftersom Niilo har flyttat hem till mig och Kimmo igen.

  • Comments(1)//www.varakajsa.se/#post246