varakajsa.se

varakajsa.se

BVCCccckulle inte tro det!

VardagPosted by Kajsa Thu, April 22, 2010 16:21:13

Ståhl/Koskela-kollektivet gör det igen! Alltså. Att jag och Kimmo inte är den perfekta matchningen alla gånger märks tydligt en dag som denna. Varken jag eller Kimmo har särskilt organiserade personligheter. Kimmo tar dock detta med en klackspark och har ett orubbligt lugn. Jag däremot jobbar ständigt med checklistor och tar två bussar innan den buss jag egentligen skulle hinna med eftersom jag tycker att detta personlighetsdrag inte är supertrevligt alla gånger.

Så idag så stressar jag järnet för att hinna till BVC (hade skrivit upp datumet i kalendern å allt). Mata Niilo, Rapa Niilo, Niilo spyr, Tvätta Niilo, Byta kläder på Niilo, Niilo spyr igen, Tvätta Niilo, Byta kläder på Niilo, Bylsa på Niilo, Ner i vagnen med Niilo... tills vi slutligen var utanför huset och på väg mot stan.

SHIT. Klockan var tio i elva, hade ju tid kvart över. Funderade på att ta bilen, men då ska man ju upp med Niilo packa om honom och greja, så jag tänkte att jag småjoggar istället. Vilket blev mer en löparrunda ner på stan. Kommer fram alldeles svettig 16 minuter över 11 (hade tid kvart över). Frågar Niilo om Åsa har kommit än (sköterskan) men det hade hon inte. Vi väntar... och väntar. Och skojar "Höhöhö, hoppas det är rätt dag nudå, höhöhö!" (eftersom vi fler än en gång har varit på fel dag). Jag tar upp boken där Åsa skriver upp alla tider.. "Det är rätt dag, höhö!", varpå Kimmo svarar.. "Ja, om det hade varit Mars så..."

Trodde inte det va sant...

Aja, vi började asgarva åt att vi är så värdelösa på sånt här, och sen tänkte jag att jag skulle hitta en lite casual vårjacka till alla promenader jag är ute på nuförtiden men jag hittade ingen. Kom istället hem med en massa nya kläder till Niilo. Hoppsan...

Ståhl/Koskela-kollektivet, lika oorganiserade som glada!

  • Comments(0)//www.varakajsa.se/#post253