varakajsa.se

varakajsa.se

Vilken vecka!

VardagPosted by Kajsa Sun, April 03, 2011 11:19:30

Och ja, jag vet att långa inlägg inte fungerar på nätet. Ni får läsa så långt ni orkar :)

Den här veckan har gått fort men varit tung. I torsdags kom hemtentan och låt mig säga att den var inte nådig. Jag måste ha missförstått eller bara krånglat till det hela för mig själv...eller så var jag bara allmänt slut och kunde inte tänka. Vill ju inte jobba på helgen eftersom jag gärna umgås med familjen då så tänkte jobba på torsdag förmiddag och hela fredagen.

På torsdag förmiddag satt jag mest som ett frågetecken och efter lunch kom syrran eftersom jag hade lovat och hjälpa till med lite saker inför hennes bröllopsfest som ska äga rum nästa lördag. Sen var det bara fredagen kvar och jag satt som en idiot hela dagen. Jag var dock inte ensam. De ringde från dagis och sa att Niilo hostade som en galning så han höll på att spy hela tiden. Kimmo hämtade upp honom och de fick underhålla varandra medan tråkiga jag pluggade. Började nästan gråta när jag var klar med tentan, eller okej...jag grät! Helt slut var jag!

Igår, i lördags alltså, så var jag över till syrran en sväng och träffade min underbara systerdotter! Mini-divan, kallar jag henne, för hon kan verkligen titta på en som om man inte alls förstår vad hon menar. Hon riktigt spänner blicken i en, det är underbart. Hon kommer gå långt här i livet!

Och stackars Niilo bara hostar och hostar...imorse när vi morgonmyste hela familjen så drog Niilo i sig sin välling och kastspyade sedan upp den över hela vår säng. Måste ha varit en månads slem som kom upp ungefär, har aldrig sett nåt liknande. Niilo, som knappt spydde ens när han var färsk, blev livrädd och började gråta. God morgon! Dessutom har han feber till och från så han blir hemma imorgon också. För min del bir det ny kursstart imorgon - Kognitiva processer- så jag måste till skolan på förmiddagen iaf.

Hoppas Niilo blir bättre snart! Tycker så synd om honom. Han har fått utslag över hela kroppen också, tror det är värmeutslag eller nåt. Vill egentligen vara hemma med honom, den lilla galningen...

  • Comments(2)//www.varakajsa.se/#post262