varakajsa.se

varakajsa.se

Påsksemester!

Familj & VännerPosted by Kajsa Wed, April 20, 2011 21:31:46

Åh, jag är något övertaggad just nu. Jag, Kimmo och Niilo har inte varit iväg på hur länge som helst. Faktum är att senast vi var iväg så var Niilo tre månader. Det är ju pinsamt faktiskt men jag vet inte var tiden har tagit vägen. Men nu ska vi alltså på en liten påsksemester som kanske inte låter så märkvärdig i andras ögon, men det var länge sedan jag såg fram emot någonting så här mycket. Först ska vi på en kryssning (med Kimmos syrra & familj) och därefter ska vi till Sthlm och bara mysa, gå på Skansen och påskmarknaden och mysa lite till.

Kursen som jag går nu har egentligen inte varit lugn men den är rätt flummig så det är svårt att göra något. Därför är det lite otur att Niilo har varit sjuk KONSTANT den lilla stackaren så då har vi varit låsta till hemmet ändå. Först hosta i en månad, sen öroninflammation och sen hann han gå några dagar på dagis så fick han ögoninflammation. Han har fortfarande lite kvar men vi ska se till att han inte kladdar på fok =)

Fick VG i min senaste kurs och jag vet att alla arbetsgivare skiter i det, men för mig känns det så skönt eftersom jag var orolig innan jag började plugga att jag skulle välja fel program...så lite bekräftelse är alltid härligt. BRA start på påsken! Det enda som är tråkigt är att jag inte hinner träffa resten av min familj & släkt, men på söndag ska iaf jag, syrran med familj och bror försöka styra upp nåt påskigt!

NU SKA JAG PACKA. WOOHOOOO! <----- uttryck som uppstår vid övertaggning.

  • Comments(1)//www.varakajsa.se/#post267