varakajsa.se

varakajsa.se

Grannar

VardagPosted by Kajsa Sun, April 06, 2008 18:31:22
Dagen ämne är grannar. H E R R E G U E!

Sov hos Kimmo inatt (också). Har nog inte varit i min lägenhet på snart ett halvår, men posten som dimper ner där i har iaf världens mest exlusiva brevlåda. Massor av utrymme och svindyr :) Hursomhelst så har vi hos Kimmo inte världens roligaste grannar. Du ovanpå oss... hoppas att du läser detta! Vad gör du egentligen? Har du vuxit upp bland vargar? Har du vuxit upp bland arga vargar?

Det är väl en sak om man har fest nångång ibland, men vår granne har fest onsdag, fredag och lördag. Förfest och efterfest inkluderat. Men igår natt blev jag lite orolig. En tjej som skrek som en tok, trodde något hemskt hände henne men sen hörde jag att hon skrattade. Brottning och luftpistoler verkar vara några av ingredienserna i deras spännande lekar. Man kanske inte vill veta alla detaljer. Eller vill man? Ja.. lite nyfiken blir man ju! Vaknade av att de där små kulorna från luftpistolen skramlade ner på golvet.

Snart kommer jag lägga bajs i ett kuvert och skicka till honom. Så var det med det.

Tänkte presentera Kimmo för er läsare. Här är han, min hårdrockande pojkvän.

Blog ImageIdag har vi varit och firat Enya, som är min kompis Mias dotter. Hon fyllde fyra år och jag och Kimmo köpte världens snyggaste jeanskjol och en rosa t-shirt. Mia har även en son, Elton som just nu helt är inne i Guitarhero. Han är faktiskt svinduktig.
Just nu är Kimmo och buggar. Jo, det är sant. Min hårdrockare har många strängar på sin lyra. Vi ska på dansbandsfestival och bugga loss i början av Maj. Så det lär ni ju läsa om sen. Kimmo buggar varje söndag och onsdag. Tyvärr kan jag inte själv dansa så ofta då jag har dåliga knän. Eller ja, om sanningen ska fram så hade jag rätt bra knän tills jag var på Harrys i Västerås och dansade salsa. Drog knäskålen ur led. Därefter fyllde min kompis Tobbe 30 och då rök den andra knäleden. Men imorgon ska jag till min sjukgymnast och träna för första gången på ett tag. Har en ny nu som verkar superbra. Carema, som ligger nära och bra till mitt jobb mitt i stan.


  • Comments(4)//www.varakajsa.se/#post3