varakajsa.se

varakajsa.se

Upp som en sol...

VardagPosted by Kajsa Mon, June 16, 2008 13:12:53
... ner som en njurbäckeninflammation!

Hade det helt underbart i Cypern! Stränderna var jättefina och vattnet var turkost. Min favoritfärg! Kommer lägga upp bilder sen. Är helt slut just nu. Kom hem i fredags, fick feber på flygplatsen i Larnaca, Cypern och sen gick det nedför. Men ändå tur att det blev när jag och Kimmo skulle åka hem så det inte hände på cypern.
Fick njurbäckeninflammation? Vad är det liksom?? Jag vet att man inte borde googla på det för man skrämmer bara upp sig själv, men jag kan inte låta bli. Man vill ju veta!

"Njurbäckeninflammation är en infektion orsakad av bakterier som drabbar njuren. Infektionen är allvarligare än den vanligare nedre urinvägsinfektionen eftersom bakterierna inte stannar i blåsan utan sprids till njurarna och ibland ut i blodet. Hos vuxna ger tillståndet typiska besvär som problem att kissa, hög feber och smärtor i ryggen eller utmed sidorna"

Min kommentar till den lilla texten är bara. Smärtsam sjukdom? Svar: ja. Men jag trodde mina ryggsmärtor berodde på de dåligt fjädrade hotellsängarna, haha!


Ville bara säga hej till alla! Hoppas ni har det riktigt bra och ta hand om er. Drick mycket vatten!

Blog Image


  • Comments(1)//www.varakajsa.se/#post48