varakajsa.se

varakajsa.se

Vilken fabulös diet!

VardagPosted by Kajsa Tue, July 01, 2008 13:24:31

Okejokej... jag vet att jag lovade att blogga om Öland igårkväll. Men energin var slut. Jag hade visning på min lägenhet och det gick jättebra. Så håll tummarna! Efter det så körde jag Pilates hemma på zebramattan i vardagsrummet. Det var superskönt.

Blog ImageSe så roligt det ser ut! Kimmo provade också men efter hans Crosskörande i söndags var han inte så kaxig. Ja, och sen hade jag verkligen tänkt att lägga in bilderna från Öland men jag var så trött. Tror det är min "nya kost". Den är väl egentligen inte så ny, bara det att man fokuserar mer på att äta fett och så få kolhydrater som möjligt. Men man blir så mätt så man svimmar.

Lunch idag blev: Rökt lax med aioli och fetaost.

Jag var inte svårövertalad till att prova på den här low carb - high fat hysterin när jag insåg att fläskfilé & bea var okej så länge man skippar potatisen. Bring it on! Säger jag bara...

Vill också understryka att även om det är kul att tappa kilon och man ser fräschare ut så går jag ner nu främst för att jag har helt kass rygg och mitt knä hoppade ur led förra sommaren och är inte helt bra än. Min kropp sa helt enkelt ifrån så nu vill jag verkligen se till att göra så mycket som möjligt för mig själv. Med bra mat och träning kommer man långt. På bilden nedan fokuserar jag på matbiten :)

Blog Image

Ikväll är det visning på kanske min och Kimmos blivande lägenhet - även kallad den fulaste lägenhet vi någonsin sett men med lite renovering kan den bli bra!- det ska bli väldigt spännande. Ibland har man ju känt "This is it" innan och sen när man kommer dit så är det som när man håller på och blåser upp en ballong men råkar tappa den och luften bara pyser iväg med ballongen... vilken downer. Men jag tror att vi kommer komma dit och bara känna "Wow, vilken himla tur att allt måste rivas ut - då får vi ju precis som vi vill ha det...

  • Comments(1)//www.varakajsa.se/#post53