varakajsa.se

varakajsa.se

Köttfiskköttfiskköttfisk

TräningPosted by Kajsa Thu, July 03, 2008 14:01:08

Jag var verkligen skeptisk när jag började med min nya diet, eller mitt nya tankesätt, kanske jag ska säga! Hur kan det vara möjligt att genom att äta mycket fett gå ner i vikt? Jag har kört tallriksmodellen, eller viktväktarmodellen sedan vikttävlingen började i januari. Det har visserligen gått bra. Man får ju äta precis vad man vill, bara mycket mindre.

Och visst - klart man blev mindre hungrig ju mer magsäcken krympte. Men man kunde ju ständigt tänka sig att trycka några mackor utan problem. Vilket gjorde att till slut kände jag bara ett sådant otroligt frosseribehov och så slarvade man ett tag. Med GI-metoden är jag proppmätt ständigt, det tar bort behovet av att småäta och jag känner mig nu efter nästan en vecka mycket piggare och gladare. Plus att det syns på vågen. Och man får äta mycket av det jag tycker är allra godast. Kött, och fisk och sallad. Mums!

Blog Image

GI-Dieten tillsammans med pilates som är lågintensiv men fettförbrännande träning som ger en både starkare och smidigare kropp kommer göra susen för mina knän och min rygg. Tänkte göra ett före och efter-reportage om mig själv ikväll om jag orkar. Kan vara lite kul att se vad som har hänt!

  • Comments(1)//www.varakajsa.se/#post56