varakajsa.se

varakajsa.se

Som ny till PowerMeet

FestPosted by Kajsa Fri, July 04, 2008 13:47:38

Ibland känner man bara hur livet leker! Igår kväll hade jag det så mysigt. Kimmo var och spela med sitt band, så jag drog fram nagelfilar, lack, korsord och såklart min underbara morgonrock från Yasuragi...! Den är så skön.

Blog Image

Sen efter jag hade pysslat om mig så satte jag mig och löste korsord på balkongen som en riktig pensionär. Jajjamen! Det var verkligen en varm sommarkväll.

Jag hade tur för när Kimmo kom hem hjälpte han mig att färga håret. Det blev lite svart-brunt. Snyggt! Och idag klippte jag mig. Får lägga in en bild på hur det blev sen. Är iaf riktigt nöjd! Kan varmt rekommendera Linnea på Hårpunkten i Västerås! Skittrevlig och jätteduktig. Jag har gått hos många där och jag tycker alla är bra, har aldrig blivit missnöjd.

Ikväll blir det ner på stan. Förstår inte varför alla klagar så på Power Meet. Det är tre dagar om året, det är väl jättebra att vi i Västerås kan samla lite människor och ha roligt. Ni som inte gillar PowerMeet: Håll er hemma eller dra iväg någonstans under dessa tre dagar. Jag är inte så intresserad av bilarna, men jag tycker det är kul att titta på folk. Jag jobbade på McDonalds för fyra år sen under PowerMeet. JA, det va lite tröttsamt men väldigt kul också!

  • Comments(0)//www.varakajsa.se/#post57