varakajsa.se

varakajsa.se

B6:an är borta :)

RenoveringPosted by Kajsa Sun, November 02, 2008 20:26:52
Att man kunde vara så lycklig för att några plaströr numera sitter inuti taket istället för att hänga ner från taket... det är nästan så man blir rörd!

Lördag:

Kimmo och jag har varit så jäkla duktiga i helgen. Speciellt Kimmo får man kanske lov att erkänna. Vi hade en elektriker hos oss som drog in all el i kök och hall. Det var lite diskussioner kring den där förba***e B6an (ett stort plastchabrak som hade suttit inuti en vägg i hallen vi rev). Men efter mycket om och men (läs: kajsa tjatade ihjäl sig tills hon blev blå och nästan började gråta) så fick Kimmo borra upp lite tak och fälla in B6an. HEHE! Sen kom vi på att vi även behövde borra upp ett hörn i köket för att fälla en ett plaströr eftersom elektrikern inte fick dra just den elen som utanpåliggande. Ja, sagt och gjort så stod Kimmo och borrade upp väggen i köket också.

Blog Image

Under tiden låg inte jag direkt på latsidan. Jag målade element och skruvade ihop nästan alla köksskåp. Lite senare så var vi så glada och i farten att vi beslutade oss för att sätta dit spottarna i badrummet och koppla på dimmern. Det blev SÅ OTROLIGT VACKERT.

Söndag:

Liten tripp till Bauhaus för att komplettera skruvförrådet blev det allra först, sen skulle vi sätta köksskåp men insåg att där skåpen på ena sidan skulle sitta förankrade. Där var det bara ett stort hål i väggen med dagvattenrör som det bara satt en tunn gipsskiva över. Kimmo for till Silván medan jag skruvade ihop de resterande köksskåpen. När Kimmo kom tillbaka fick vi såga till en massa reglar och mäta och ha oss, men nu sitter det två hela överskåp uppe och lyckan är total. Jag hann även måla färdigt hallmöbeln.


Just nu:

Vi for hem vid 18-tiden (och med hem menar jag Kolbäck för tillfället) och åt en god middag med svärföräldrarna. Kimmo stack iväg och buggade vid 19, så jag passade på att plugga. Tror att det blir kvällsfika nu så jag lär avrunda detta. Rap it up, rap it up!

  • Comments(3)//www.varakajsa.se/#post96