varakajsa.se

varakajsa.se

Jul, jul - strålande jul!

RenoveringPosted by Kajsa Sun, November 23, 2008 19:31:04

Vet ni vad som har hänt? Jag och Kimmo har sovit i lägenheten! Hur stort som helst ju! Visserligen på madrasser på golvet, men ändå. Min helg har sett ut som såhär:

Fredag: Drog lite tidigare från jobbet för min hund Svaipa har opererat sig. Hon hade jätteont och gnällde hela tiden. Kimmo var på KickOff med sina jobbarkompisar och åkte fyrhjuling i en Borat-kostym.

Svaipa:

Blog Image

Kimmo? Borat? Jag vet inte... men jag valde iaf ut den fina kepsen :)

Blog Image

Jag hade trevligt med mor och far på kvällen, det är så sällan man träffar dem nuförtiden. Så jag passade på att prata sönder dem. Det var väldigt mysigt! På lördagen så firade vi pappsen. Han fyllde visserligen år den 18:e men vi åt tårta på lördagen, och av mig, Martin och Kimmo fick han en bok, en halsduk och en alarmklocka som har som ett rotorblad som flyger iväg när den ringer. Jappjapp :)
På kvällen var jag sedan på turné. Jag, Tobbe och Jenny på jobbet firade vår pilot Christian som fyllde år. Det var roligt! Är glad att vi alla överlevde bilturen ut till Hästlösa (läs: väldigt långt ut i skogen) och till Arboga! När jag kom hem sov jag på Blomstergatan!! Kimmo hade varit duktig och fixat i lägenheten. Tänkte förresten lägga ut lite bilder på rummet som Mia hjälpte oss att tapetsera. Det blev jättefint, tack Mia!

Blog Image'Blog Image

Blog Image

Idag har Kimmos pappa målat taket i hallen hos oss, och Kimmo har satt upp duschen och fixat till lite annat smått och gott i badrummet. Själv har jag tagit igen lite sömn och pluggat. Jag hann iaf bidra något och slängde iväg en massa på tippen. Alltid något...

Ikväll är Kimmo på bugg som vanligt, och jag har lämnat in ett skolarbete. Det känns skönt. Det är två veckor kvar i skolan. Känns både hur skönt som helst och samtidigt väldigt tråkigt. Önskar man hade mer tid! Har aldrig gått en roligare kurs iaf. Även om det tar på krafterna. Med den 13:e december är det avslutning i Stockholm.

Hoppas ni har haft det fint i helgen. Jag ska väl gissningsvis kvällsfika lite här i Kolbäck :) Och sen när Kimmo kommer hem blir det nog nån timme svensk maffia på ljudbok. Den är helt galet spännande. Tack för lånet Anna och Fredrik!

Bye!

  • Comments(4)//www.varakajsa.se/#post99