varakajsa.se

varakajsa.se

Långsamt leder också någonstans

RenoveringPosted by Kajsa Sat, February 21, 2009 16:51:04
Just nu består min vardag av följande:

Jobb
Renovering
Plugg
Fest
Pyssel

eller okej, i riktig ordning

1.Jobb
2.Fest
3.Renovering
4.Pyssel
5.Plugg

Om kvällarna är jag så slut så jag orkar nästan aldrig sitta vid datorn. Men såhär på helgerna tycker jag det är mysigt att ta en paus. Just nu tar jag en paus från ihopskruvandet av två nya högskåp till köket som vi kom på att vi nog skulle behöva.
Det blir nog superfint! Har iaf hänt en hel del i köket, även om det tar sån himla tid med allt. Har lagt upp ett fotoalbum. Klicka på bilden nedan så kommer ni till det.

Ikväll är det ju melodifestivalen! Och i sann melodifestivalanda har jag skämt ut mig rejält idag. Stod nere i tvättstugan och sjöng för fulla muggar som vanligt. Bara det att i torkrummet finns det en gigantisk fläkt och ni vet väl vad som är obligatoriskt med en stor fläkt bakom sig? JO -- att sjunga "Fångad av en stormvind" samtidigt som man gör alla moves och slänger sig runt bland flygande lakan. Såklart. Dock blev min glädje kortvarig då en granne hade hört mig sjunga (jag hade såklart glömt att stänga dörren). Han slänger upp dörren, ser mig köra stenhårt inne på sticket "vi går tillsammans oOOoo - förenad av kärlekens band" men en låtsasmic i handen" och utbrister "Nämen va fint du sjunger". Jag trodde jag skulle sjunka genom jorden och..ja. stanna där!


  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Stoffe Sat, February 21, 2009 21:02:23

Så det är inte bara på jobbet du sjunger.. jag kanske har en liten överraskning åt dig i veckan ;)