varakajsa.se

varakajsa.se

Bebis senast fredag!

Familj & VännerPosted by Kajsa Mon, November 09, 2009 15:20:50

Åh. Livet känns lite lättare igen. Har varit hos förlossningen och fått bra besked.

SENAST FREDAG ÄR SIMMARN HÄR!

De var snälla mot mig. Jag fick faktiskt välja om jag ville bli igångsatt idag, men när vi gjorde sista undersökningen så visade det sig att jag faktiskt var öppen nästan tre cm och att livmodertappen som tydligen ska vara borta nästan var det. Det hade verkligen inte läkaren förväntat sig och inte jag heller. Eftersom det hela verkar vara på G så valde jag att bita ihop några dagar till. Har man väntat så här länge så... Annars skulle jag tydligen få nåt piller som satte igång det hela. Lite lockande var det ju men helst vill jag låta naturen göra som den har tänkt. Har jag legat i soffan i nästan en månad så ser jag inte att två dagar till skulle kunna göra så mycket.

Nästa anhalt är onsdag. Då ska jag dit igen om inget har hänt. Då kollar dom om något mer har hänt, och om livmodertappen är helt borta kan de förmodligen spräcka hinnorna på mig så vattnet går. Då slipper jag det där pillret iaf och förlossningen blir näst intill naturligt igångsatt... :)

För övrigt är världens bästa ljud att somna till simmarns hjärtslag. Så otroligt sövande...

En trött blivande pappa i väntrummet. Hade haft en ännu bättre bild på en trött blivande pappa sovandes på golvet nedanför mig i en förlossnings-sacosäck. Men jag somnade själv och hann inte ta nån bild.

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Malin Fri, November 13, 2009 13:57:40

Ryktena sprids. Har hört att du fått en bebis Kajsa. Grattis grattis. Jag har fixat en ny granne till dig idag :) Sköt om er. Kram Malin

Posted by hannah Thu, November 12, 2009 19:11:54

GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!! =) Är så himla jättejätteglad för er skull! han var ju ursöt!! Puss och kram!

Posted by Hannah Tue, November 10, 2009 09:53:13

Vilka pluttar ni är <3 Jag döööör! =) Och snart så är han/hon här och ni får äntigen bli föräldrar. Det är stort! Jag är väldigt känslosam för tillfället . Hjälp. Haha. Det är den tiden på månaden. Men, jag fäller en tår här i vilket fall som helst för att jag är så glad för er skull! Lycka till nu. Puss kram

Posted by Johan Mon, November 09, 2009 19:19:10

Ja ni kan ju verkligen påstå att ni går i väntans tider och verkligen mena det.

Alla andra säger det bara