varakajsa.se

varakajsa.se

Fullt ös i stugan

VardagPosted by Kajsa Mon, November 23, 2009 21:28:35

Ibland undrar jag hur en sån liten person kan ta så mycket tid?

Idag har jag hunnit med:

* Duscha & Klä på mig.

* Torka köksbordet.

Vid halv ett kom Charlotte & Fredrik! Som vi har längtat. Niilo var ingen riktig toastmasterkille just efter lunch utan sov som en stock hela tiden. Han höll låda för mig hela förmiddagen så jag antar att han var helt slut. Kimmo kom hem till lunch och våra kära gäster hade med sig mat från Spicy Hot. Det var gott! Har inte ätit det sen jag blev gravid då jag helt plötsligt spydde av bara tanken på thaimat. Åt bakpotatis med skagenröra minst tre ggr i veckan istället. Hehe.

Själv är jag förkyld, och Niilo också. Hade feberdrömmar inatt men imorse var febern helt borta och inte nös jag något heller. Knepigt! Kort och intensivt ska det vara. Hoppas att Niilo också slipper nysa snart. De är så sena på att dra på värmen här ordentligt till vintern så man fryser halvt ihjäl. Så går det när man bor i Ghettot! Detta har resulterat i att nån av mig och Kimmo först måste lägga oss i sängen och värma upp platsen Niilo ska sova på. Annars vaknar han av att lakanen är kalla. Känns lite 1700-tal men vad gör man? Kanske ska tillägga att Niilo sover emellan oss. Det är inte direkt så att jag och Kimmo får plats i spjälsängen =)

Tror jag började skriva det här inlägget vid halv fyra. Nu är klockan 21.10 och CSI rullar i bakgrunden. Niilo är tjurig som få för han har ätit så dåligt under dagen. Idag har han ätit lite och ofta istället... lite smådrygt men förhoppningsvis blir det bättre imorgon.

Har precis ätit rökt lax för första gången sen februari. Det var UNDERBART! Heja Kimmos pappa som fångar fisk så duktigt. Imorgon blir det barnavårdscentralen för första gången och kanske ett besök på jobbet beroende på hur Niilos humör är. Det märker vi då.

Dagens snuttbild på världens vackraste barn som numera har ett personnummer:

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Lottis Tue, November 24, 2009 15:47:42

Tack för igår vännen! Det var supermysigt!! Förstår att du är helt kär i Niilo! Han är ju helt fantastisk!! Hoppas ni blivit bättre från förkyldningen och att ni får en mysig vecka hemma. Många kramar från moster Lottis