varakajsa.se

varakajsa.se

Niilo på äventyr

VardagPosted by Kajsa Tue, November 24, 2009 19:48:44

Ännu en dag börjar gå mot kvällning. Tiden går så fort! Inte på förmiddagarna, men när Kimmo kommer hem och resten av tiden bara flyger iväg. Idag kände jag mig som en riktig supermamma. Satt med mjölkpumpen med ena handen. Läste tidning med den andra samtidigt som jag hade Niilo i bilbarnstolen och gungade den med ena foten. Oh yes! Jag ber en stilla bön att inga byggjobbare såg mig!

Vet inte om Niilo tog illa upp, men han hytte med näven åt mig.

"Gör inte om det där!" ser det ut som han säger...

Efter lunch for vi till Carema för Niilos första BVC-besök. Det gick superbra! Jag och Kimmo drog fram ett A4 med frågor som vi ville ha svar på. Så nu känner man sig lite lugnare att man faktiskt gör rätt ibland. Det är ju svårt att veta när man inte har haft barn innan. Han är ju så ologisk ibland. Vi fick iaf reda på att han har tagit igen all vikt han har förlorat och lite till. Han hade gått upp 400g sen vi lämnade BB. Det var skönt. Han har även vuxit 2cm så nu är han 55cm lång. Alla prover var superbra och han verkar frisk som en nötkärna. Härliga tider! Träffade även min barnmorska som bara har klämt på min mage när Niilo var därinne. Det var väldigt roligt. Hon tyckte att jag såg yngre ut nu, haha! Staplade fram på mina kryckor sist jag såg henne så jag antar att det var det hon menade...

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Anna-Lotta Thu, November 26, 2009 12:18:51

Vad fin du är på bilden Kajsa! Niilo ser riktigt arg ut, haha! Det är bäst att börja samla på tänkbara studentplanschbilder redan nu :P

Posted by Hannah Wed, November 25, 2009 08:58:09

Haha, shit vad arg han ser ut! Och otroligt nöjd på bilden under, du också =) Förresten, vi kommer idag! Du svarade inte på sms:et, så jag tar det som ett JA =) Ska baka julgodis nu och om någonting blir gott så tar jag med lite. Ps. Blir vi kvar till 20, vilket kanske låter tänkbart så måste vi titta på Bonde söker fru, så ni vet =)
Can´t wait for tonight! Har saknat dig så mycket ju! KRAM KRAM!

Posted by Stoffe Wed, November 25, 2009 00:27:03

Haha saknas bara långfingret där =)