varakajsa.se

varakajsa.se

Trög start - underbar avslutning!

VardagPosted by Kajsa Wed, November 25, 2009 23:12:38

Usch idag när jag vaknade kände jag mig verkligen inte på humör för någonting. Det var en tung natt då Niilo vaknade typ varannan timme för att han var hungrig, och varannan timme för att han hade ont i magen. Kimmo var dum nog och lät mig sova fastän han egentligen borde göra det eftersom han jobbar. Fick jättedåligt samvete men han får väl skylla sig själv. Jag vaknar inte så lätt då jag har ont i hela kroppen konstant. Vilken hemsk mamma jag är. Niilo måste skrika ihjäl sig för att jag ska märka något. Det blir förhoppningsvis bättre när min kropp har mindre ont.

Något annat jag är lite orolig för är att jag inte får i mig någon mat. Får jätteont i magen så fort jag äter något. Tror min magsäck har krympt lite väl mycket då jag inte åt så mkt alls på över en vecka från förlossningen och framåt. Idag har jag verkligen försökt äta och dricka ordentligt, men det har inte gått så bra. Det främjar ju inte mjölkproduktionen om man inte får i sig någon mat heller direkt. Sen förlossningen för 13 dagar sen har jag gått ner nästan 15 kg. Helt sjukt.

När Kimmo kom hem så la hela lilla familjen sig och sov en stund. Det var välbehövligt! Sen fixade vi och donade lite och Kimmo for och handlade och vips var klockan sju och då kom Hannah och hennes trevliga Lars hit. Det blev mys på hög nivå och jag blev genast mycket mycket gladare och fick världens energi. Tänk vad några bra vänners sällskap kan göra. Underbart! Niilo fick superfina kläder och jag och Kimmo fick också present! Ett saltkar som jag har velat ha jättelänge! Bara Hannah kan förstå min förkärlek till onödigt fina vardagsprylar. Den faller lite under samma kategori som att jag väljer att köpa en hjärtformad bakbunke för onödiga pengar när man får 100 st vanliga för samma summa på IKEA. Men säg mig - hur kul är det? Varför ha ett vanligt saltkar - när man kan ha ett saltkar i keramik formad som en liten fågel liksom?

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.