varakajsa.se

varakajsa.se

God morgon vänner!

VardagPosted by Kajsa Fri, November 27, 2009 07:48:49

Och då menar jag GOD morgon!

Inatt fick vi sova fem timmar på raken. FEM timmar. Det är fantastiskt. Duktiga Niilo! Sen vaknade han till vid halv sex och så fick han lite käk och magknip så jag och Niilo intog soffan och TV4fakta så Kimmo fick sova en stund till. Han somnade till slut så jag la honom i babygymmet och tände ljus och ÅT FRUKOST. En hel macka och ett halvt glas yoghurt. Det är fantastiskt vad lättroad man är nuförtiden :)

Idag vet jag inte vad som händer riktigt. Jag håller tummarna för att vi ska få balkongräcken idag iaf. Det vore najs! Borde vara dags för mat om en halvtimme för Niilo. Sen är han förmodligen vaken hela förmiddagen som vanligt. Han brukar somna lagom tills Kimmo kommer hem.

Igårkväll var Mia och barnen över en kortis och vi fick stentuffa kläder till Niilo. En KIZZ-body och en en svart plyschdress till. Han kommer vara tuffaste bebisen i huset. Sen gick jag och Kimmo på en promenad kring ägorna och jag slängde ihop en vegetarisk lasagne. Den blev fantastiskt god, om jag får säga det själv.

Justja, det är Idol ikväll! Spännande. Om Erik inte går vidare så tänker jag inte kolla på Idol mer. Det kan jag lova!

Undra hur man ska underhålla Niilo på förmiddagen då? Lite käk, lite sångstund, lite babygym? Lika hårt som han sover, lika hårt är han vaken när han är vaken!

Och nu kanske jag ska vara en god mor och släppa tangentbordet en stund.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Anna-Lotta Fri, November 27, 2009 17:54:08

Ska du rösta? Jag tror fasiken jag ska rösta. Fan ta svenska folket om Erik åker!

Posted by Lottis Fri, November 27, 2009 13:23:53

Mysigt! :) Saknar er mycket! Hoppas ni får en mysig idolkväll och att Erik får va kvar!