varakajsa.se

varakajsa.se

Bergodalbaneliv

VardagPosted by Kajsa Sun, November 29, 2009 00:29:58

Det var någon som sa till mig att ha barn är extrema känslor åt varje håll. Det stämmer precis det! Ena stunden total lycka som man aldrig upplevt förr. Andra stunden total uppgivenhet för att man inte förstår det lilla livet. Men det fantastiska överväger :)

Idag har det varit lite smått kaos. Det börjarde igår med att Niilo kissade ner Kimmo två ggr och sen spydde ner hela honom och soffan. Han brukar nästan aldrig spy men när han gör det är det som han har festat i 48 timmar och är rejält överförfriskad. Kaskad, med andra ord :) Efter en sån spyfestival så blir han riktigt svår. Vill äta pyttelite och hela tiden. Det var det vi gjorde igår natt. Sov 40 minuter, åt, sov, åt, sov, åt. Vi vände på dygnet totalt. Vi åt frukost vid lunch, lunch vid middagstid och middagen får bli vår frukost imorgon antar jag! Idag har han tack och lov hållt sig rätt vaken och är vaken än. Med lite tur däckar han snart och så får vi gå och lägga oss och vända tillbaka dygnet.

Det vi hann med idag var iaf en tripp till IKEA. Ära vare BabyBjörn. Jag köpte en sjalhängare och några sidenband. Kimmo köpte en låda till garderoben. Niilo köpte 10-pack kräktrasor. Därefter for vi till ICA Maxi och trakasserade Patrik Rasin som vanligt. Han vet verkligen var allting är. Otroligt bra :)

När vi kom hem fixade vi lite hemma så det känns lite mysigt inför första advent. Hade hoppats att vi skulle få klart balkongen också men den ser ut såhär för tillfället:

Och här kommer lite pysselbilder:

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kajsa Sun, November 29, 2009 11:39:09

Haha, det va därför jag la upp den bilden Charlotte! Visste väl att du skulle känna igen dom =) Hoppas ni också får en mysig dag! Kram

Posted by Lottis Sun, November 29, 2009 09:41:44

Ni verkar ha fullt upp :) Balkongen ser livsfarlig ut, vågar nog inte ens visa fredrik den bilden ;) Hoppas ni får en mysig första advent med Niilo! Och kul att tomtefar och mor fortfarande hänger med sen vi pysslade i norrköping ;) Pusskram