varakajsa.se

varakajsa.se

Tacksamhet är ordet

Familj & VännerPosted by Kajsa Sun, January 03, 2010 22:54:16

Det är så mycket vatten som runnit under min bro senaste åren, men 2009 kommer vara ett år som aldrig kan glömmas. Det har varit helt fantastiskt! Som livet är och alltid kommer att förbli så har det innefattat både stor sorg och enorm glädje. Gamla liv har blivit nya liv, stängda dörrar har avlösts av öppna dörrar och misstag har blivit till nya lärdomar. Det är både överväldigande och spännande.

Det största har förstås varit väntandet på Niilo och ankomsten. Jag blir riktigt ödmjuk när jag tänker på saker som kunde gått fel, men som inte gjorde det den här gången. Det är lätt att klaga på smärta, bristningar och hängande bukar och skoja om det (som jag alltid gör), men sanningen är den att jag skulle offra min kropp varje dag, varje sekund bara jag fick behålla Niilo. Och visst blir vardagen lite enformig ibland med en liten nyfödd, men sanningen är att för Niilo händer det alltid någonting nytt, och han lär mig att riktigt njuta av nuet och fokusera mindre på saker man ändå inte kan påverka i framtiden. Utan att veta om det är han en av de absolut klokaste jag känner.

Kimmo och jag har haft det helt underbart. Installerat oss i lägenheten som vi stortrivs i och bara njutit av vardagen. Jag var lite orolig att en graviditet skulle tära på förhållandet, men jag måste säga att den enbart har fört oss ännu närmre. Dessutom påstår han att han fortfarande är kär i mig efter att ha sett mig i landstingets nättrosor och tillhörande blöja. Såna killar släpper man inte i första taget!

Andra favoriter i år har varit att lära känna Hannah (& Lars) och Linda bättre, Charlotte och Fredriks otroligt vackra bröllop, födelsedagen i Skottland, mötet med Kimmos mormor i Finland, roadtrips med Kimmo, mina härliga pysselhormoner, Anna och Fredriks besök på Öland - och ungefär en miljard fler härliga stunder.

Tänkte avsluta med några bilder från den senaste tiden då jag inte har haft tid att uppdatera på ett bra tag:

Anna-Lotta och Andreas kom på besök från Umeå

Jobbigt att vara en liten typ på vintern...

Finbesök av flickorna

Äbbah och Elias med Niilo.

Jag och Niilo har piffat upp oss inför nyår

Hela lilla familjen på tolvslaget.

Ett försenat men uppriktigt Gott Nytt År!

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Hannah Tue, January 05, 2010 09:05:43

Haha, Åh killing me soflty. Haha, ja, jag har ingenting att tillägga =) Men till någonting annat, jag ringde dig igår, sa vem jag var, började till och med på mitt mobilnr, hur många Kajsor kan ha ringt tillbaka då? Eh.. Noll ungefär. Men vi gör såhär, jag ringer dig igen under dagen så får du en ny chans! =) Puss och kram!

Posted by Lottis Mon, January 04, 2010 15:42:01

PUSS och tack för detta fantastiska år!! =) vet du, nu har vi känt varann i 18 år!! helt galet! =)

Posted by Hannah Mon, January 04, 2010 10:51:58

Åh vilket fint inlägg och fy tusan var Niilo klädde i konstym ;) Sötnosen.
Jag är jätteglad jag med att vi har börjat umgås ordentligt! Du är en toppentjej och en underbar vän! Hälsa familjen så ses vi nu i veckan tycker jag.. Vi rings! Puss och kram!

Posted by Emma J Sun, January 03, 2010 23:15:46

Niilo i kostym! Stiligaste bäbisen någonsin!