varakajsa.se

varakajsa.se

Skitjobbigt

Citat & FunderingarPosted by Kajsa Thu, April 17, 2008 21:06:20
"Vänta nu. Jag har alltså gått ner nästan 10% av min kroppsvikt och fortfarande lyckas jag ha sönder en jävla porslinsstol bara genom att sitta på den? Känns ju fantastiskt bra måste jag säga!"

Blog ImageOch nejnej - det är inte bara fästet. Det är även en stort svart hål där det brukade vara porslin under locket. Känns bra!

Det enda positiva som kom ur det här är att Kimmo får en anledning att byta toalettstol och framförallt lock, det kanske är snyggt om man bor vi havet och har allt annat med havstema. Men i en lägenhet utan havsutsikt känns det sådär faktiskt.


  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kajsa Sun, April 20, 2008 16:17:41

Anna Äitsch... du är så observant! Haha! Hade jag vetat detta hade den här delikata situationen kanske inte varit så jobbig :)

Posted by Anna H Sat, April 19, 2008 12:30:20

Nu vet inte jag hur er toalettstol såg ut innan men de toaletter jag har besökt så har det varit ett hål under locket... Men det är klart det finns ju så mycket nymodigheter.

Posted by Stoffe Thu, April 17, 2008 23:57:00

Tycker nog att man med lite fantasi kan se Mälaren.. fast nåt hav är det ju ändå inte så var nog inte så dumt att ha sönder toaletten.